Ποιες εταιρείες κυριαρχούν στην παγκόσμια αγορά του cloud computing

15/2/21 | 0 | 0 | 158 εμφανίσεις

Οι υπηρεσίες αποθήκευσης δεδομένων cloud συνεχώς κερδίζουν έδαφος, καθώς η επικράτηση της τεχνολογίας σε όλες τις πτυχές της ανθρωπότητας, μοιραία έχει δημιουργήσει την ανάγκη για αποθήκευση του τεράστιου όγκου πληροφοριών και δεδομένων που διακινείται μέσω της τεχνολογίας. Και με την πανδημία του κορωνοϊού να έχει μεταλλάξει τα επιχειρησιακά και εργασιακά δεδομένα, η αγορά του cloud computing, εν μέσω της πανδημίας άνθησε.

Τα στοιχεία της ιστοσελίδας tradingplatforms, αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο την ανάπτυξη αυτή, καθώς όπως δείχνουν τα έσοδα παγκοσμίως των παρόχων υποδομών για cloud computing από το α΄ τρίμηνο του 2020 κατέγραψαν αύξηση 19,35% το γ΄ και το δ΄ τρίμηνο και από τα 31 δισ. δολάρια έφθασαν στα 37 δισ. δολάρια. Μαζί με τα 35 δισ. δολάρια του β΄ τριμήνου τα συνολικά έσοδα σε παγκόσμια κλίμακα για τους παρόχους υποδομών cloud διαμορφώθηκαν στα 129 δισ. δολάρια.

kathimerini.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    AΡΙΑΔΝΗ ΧΑΤΖΗΓΙΩΡΓΗ Χτες δεν ακούστηκε η σπηλαιώδης φωνή της. Βγήκα στις δύο το πρωί, στις τρεις. Ούτε η βαριά φιγούρα της να ψάχνει στους κάδους και να κόβει με το βλέμμα τα αυτοκίνητα σαν τσομπάνισσα που φυλάει το βοσκοτόπι ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο