Περιμένοντας ενημέρωση.

4/3/21 | 2 | 4 | 352 εμφανίσεις
Υπάρχει μια σοβαρή είδηση η οποία όχι μόνο δεν πέρασε στα ψιλά των ΜΜΕ αλλά ούτε καν αναφέρθηκε. Όπως προκύπτει από ενημέρωση της Αιγυπτιακής Προεδρίας, ο Έλληνας πρωθυπουργός επικοινώνησε, χθες, με τον Αιγύπτιο πρόεδρο. Προφανώς, αντικείμενο της συνομιλίας τους θα ήταν και ο ελιγμός της Αιγύπτου να αρχίσει συνομιλίες με την Τουρκία για οριοθέτηση ΑΟΖ σε μια περιοχή που διεκδικεί η Ελλάδα.
Πριν το Μέγαρο Μαξίμου, και στις περιπτώσεις που το αφορούν και το Υπουργείο Εξωτερικών, αρχίσει τις διαρροές σε φιλικά πρόσωπα, ας εκδώσει μια ανακοίνωση να μάθουμε τι ακριβώς συζητήθηκε.
Το κράτος δεν είναι ιδιοκτησία κανενός και οι εκάστοτε κυβερνήσεις διαχειρίζονται τις υποθέσεις του.
Δεν περιποιεί τιμή στη δημοκρατία να μαθαίνουμε ειδήσεις τέτοιας σημασίας από καθεστώτα όπως της Αιγύπτου και της Τουρκίας.

Category: Το σχόλιο της ημέρας

( 2 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Banned_Member says:

  Δεν ισχύει.

  Χθες το διάβασα προσωπικά στο iefimerida.

  • 1.1
   Επισκέπτης says:

   Ποιο δεν ισχύει; Η τηλεφωνική επικοινωνία; Μα σχεδόν όλα τα μέσα την αναφέρουν.

   • 1.1.1
    Banned_Member says:

    “Υπάρχει μια σοβαρή είδηση η οποία όχι μόνο δεν πέρασε στα ψιλά των ΜΜΕ αλλά ούτε καν αναφέρθηκε. ”

    Αυτό δεν ισχύει. Το ανάποδο δηλ.

 2. 2
  Επισκέπτης says:

  Κύριε Σαββίδη, ασφαλώς το κράτος δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, αλλά υπάρχουν και θέματα που δεν μπορούν ν’ ανακοινωθούν. Εν πάση περιπτώσει, είναι φαναιρό ότι το θέμα που θίγετε ήταν το κύριο θέμα τής συνομιλίας, αν υπήρχε κι άλλο, και είναι επίσης βέβαιο ότι πάντα τρέχομε πίσω από τις ανοησίες μας.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  15/4/21 | (0 σχόλια)
  Σε φιάσκο εξελίσσεται η επίσκεψη του Έλληνα υπουργού εξωτερικών Ν. Δένδια στην Άγκυρα. Ο κ. Τσαβούσογλου δεν άντεξε ούτε καν την διπλωματική και ήπια παράθεση των διαχρονικών ελληνικών θέσεων απο τον κ. Δένδια και χαρακτήρισε προκλητικές τις δηλώσεις του ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο