Περί Γερμανίας και άλλων τινών…

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Στην Τουρκία φτιάχνουν μεθοδικά γερμανικά πανεπιστήμια για να μπορούν μετά να προσλαμβάνουν στην Γερμανία τους αποφοίτους τους.

Οι Γερμανό -τουρκικές σχέσεις δεν αλλάζουν πια. Φυσικά, έπρεπε να είχαμε εγκαίρως φροντίσει. Αλλά πώς, όταν το πολιτικό μας σύστημα ήταν Γερμανοτραφές…..

Το ενδιαφέρον είναι ότι εξακολουθούμε να τρέμουμε εμπρός στο φόβο του να θέσουμε ζήτημα αποζημιώσεων….

Οι πολιτικές ελιτ της Ελλάδας φοβούνται τους Γερμανούς. Δεν έχουν καν τολμήσει να ζητήσουν την συμπερίληψη στα σχολικά βιβλία της Γερμανίας  κάποιας μνείας εστω για την εισβολή, κατοχή και καταστροφή της Ελλάδας από τα ναζιστικά στρατεύματα.

Για την καταστροφή της κοινωνικής  μας συνοχής εξ αιτίας της κατοχής, για την δημιουργία των θεμελίων για το ξέσπασμα  δύο εμφυλίων πολέμων, έκτοτε, και την πλήρη καταστροφή χώρας και λαού της. Η σχέση λεηλασίας συνεχίστηκε με την αθρόα μετανάστευση φτηνού ελληνικού εργατικού δυναμικού στη Γερμανία, την δημιουργία καθαρά ελληνικών σχολείων στη Γερμανία  , λόγω του ψυχολογικού φραγμού των μεταναστών που οφείλονταν στα βιώματα της κατοχής και στην καταστροφή και άλλων γενεών νέων παιδιών που τελικά δεν κατάφεραν ποτέ να ενσωματωθούν σε καμία από τις δυο χώρες.

Σήμερα , η Ελλάδα έχει 2500 τανκς αγορασμένα από την Γερμανία-βασική αιτία οι πολεμικές δαπάνες για την οικονομική μας κατάρρευση-.Η Γερμανία διαθέτει για την άμυνάς της περί τα 300 άρματα και 30 αεροπλάνα. Προτιμά να παράγει και να πουλά.  Στην Ελλάδα , την Τουρκία και αλλού…

Και η Τουρκία να τα μεταφέρει στην Συρία ,  στα κατεχόμενα της Κύπρου και αλλού…

Πρόσφατα , η Πολωνία περιέφραξε το οικόπεδο της πρεσβείας της στο Βερολίνο με ένα τεράστιο πανό πάνω στο οποίο παρουσιάζονται εικόνες από τις ναζιστικές θηριωδίες  στη χώρα…

Εμείς προτιμούμε την δημιουργία έδρας ελληνικής γλώσσας στο πανεπιστήμιο του Βερολίνου – επιχορηγούμενης  από ελληνικό ίδρυμα- η οποία προωθεί την συμφιλίωση και την προσέγγιση των δύο λαών. Ο ,τι κάνει και το Γκαιτε στην Αθήνα, μαζί και τα αθρόα πληρωμένα ταξίδια Ελλήνων παραγόντων στη Γερμανία και τη δραστηριοποίηση πληθώρας γερμανικών ιδρυμάτων στην χώρα μας.

Για τις γερμανικές και ελληνικές πολιτικές ελιτ το απαιτούμενο είναι η λήθη.  Για να επαναληφθεί και πάλι η ιστορία , αλλά τη φορά αυτή με άλλη μορφή και σενάριο..

Οι πολεμικές αποζημιώσεις εξάλλου πληρώθηκαν και με το παραπάνω από  τις εισροές της ΕΕ …. όπως ευθαρσώς επικαλούνται οι γερμανικές πολιτικές ελιτ…

Και οι Γερμανοί Πρόεδροι Δημοκρατίας και πρέσβεις πηγαίνουν κατά καιρούς στα σπαραγμένα χωριά, ζητούν μια ψιθυριστή συγνώμη, που δεν προλαβαίνει ποτέ να φτάσει στα γερμανικά ΜΜΕ  και στα αυτιά των κατοίκων της χώρας.

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα