ΠΓΔΜ: Ο νέος πρόεδρος της Βουλής εγκαταστάθηκε στο γραφείο του -Το στόλισε με αλβανικές σημαίες [εικόνα]

4/5/17 | 0 | 0 | 1,155 εμφανίσεις
ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΠΓΔΜ: Ο νέος πρόεδρος της Βουλής εγκαταστάθηκε στο γραφείο του -Το στόλισε με αλβανικές σημαίες [εικόνα]

Ανέλαβε τα καθήκοντά του παρά τις αντιδράσεις ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Βουλής της ΠΓΔΜ, Ταλάτ Τζαφάερι.

Ωστόσο, να σημειωθεί ότι κατάσταση στα Σκόπια ενδεχομένως να μην εξομαλύνεται από την κίνηση του Τζαφέρι να εγκατασταθεί στο γραφείο του και να αναλάβει τα καθήκοντά του, ιδιαίτερα εφόσον ούτε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Γκιόργκι Ιβάνωφ, ούτε ο απερχόμενος πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι και το κόμμα του VMRO, τον αναγνωρίζουν ως νόμιμα εκλεγμένο από την βουλή Πρόεδρο.

Η πρώτη του κίνηση όμως φαίνεται πως πρόκειται να πυροδοτήσει την ήδη έκρυθμη κατάσταση στη χώρα, αφού το γραφείο του νέου προέδρου κοσμούν από τις πρώτες στιγμές αλβανικές σημαίες.

«Δεν ψηφίσαμε το SDSM για να τοποθετηθεί η αλβανική σημαία στη Βουλή ή να ακούμε τον αλβανικό εθνικό ύμνο», σημειώνει χαρακτηριστικά η εφημερίδα Republica των Σκοπίων.

Πηγή: ΠΓΔΜ: Ο νέος πρόεδρος της Βουλής εγκαταστάθηκε στο γραφείο του -Το στόλισε με αλβανικές σημαίες [εικόνα] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/335299/pgdm-o-neos-proedros-tis-voylis-egkatastathike-sto-grafeio-toy-stolise-me-alvanikes#ixzz4g5kDgv4B

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    16/1/21 | (0 σχόλια)
    Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να απαλλαγούν από το σύνδρομο του πραξικοπηματία. Στις δεκαετίες ΄60 και '70 έκαναν πραξικοπήματα σε άλλες χώρες. Τώρα, κάνουν πραξικοπήματα στο εσωτερικό τους. Ο ίδιος ο πρόεδρός τους επιχείρησε πραξικόπημα με την εισβολή στο Καπιτώλιο. Πραξικόπημα, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας