Παρέμβαση εισαγγελέα για την παρουσία Τσίπρα, Κουτσούμπα, Βαρουφάκη σε εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ


Πολυτεχνείο / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIMENEWS
Οι πολιτικοί αρχηγοί, οι οποίοι παρά τα μέτρα κατά του κορωνοϊού και την απαγόρευση των δημόσιων συναθροίσεων μετείχαν σε εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου, μπαίνουν στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας.

Επειτα από σχετική καταγγελία από τον δικηγόρο Φαήλο Κρανιδιώτη, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου τελέστηκαν αξιόποινες πράξεις από τους Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρη Κουτσούμπα και Γιάνη Βαρουφάκη.

Στο πλαίσιο της έρευνας, την οποία θα διενεργήσει η Κρατική Ασφάλεια, θα εξεταστεί, μεταξύ άλλων, αν έχουν τελεστεί κατά περίπτωση τα αδικήματα της παραβίασης των μέτρων κατά του κορωνοϊού και της διέγερσης σε ανυπακοή.
Λόγω της αναφοράς της καταγγελίας σε πολιτικά πρόσωπα, η δικογραφία αναμένεται να πάρει τον δρόμο προς τη Βουλή.

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η τρίτη δικογραφία που σχηματίζεται για συγκεντρώσεις και επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου.
Πηγή: iefimerida.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έπρεπε να προηγηθεί καταγγελία; Η εισαγγελία, ή μάλλον η αστυνομία δεν κινείται από μόνη της, όπως γίνεται με όλους τούς πολίτες; Ή μήπως οι πολιτικοί είναι υπεράνω τού νόμου;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα