Παρέμβαση ΓΕΣ για δεύτερο περιστατικό με «αλβανικό αετό»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΕΔΟΣ

Την παρέμβαση του ΓΕΣ προκάλεσε νέα φωτογραφία που κυκλοφόρησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες και η οποία απεικονίζει στρατιώτη να σχηματίζει με τα χέρια του το σήμα του «αλβανικού αετού».

Οπως αναφέρει το ΓΕΣ ο στρατιώτης έχει εντοπιστεί και υπηρετεί στην ΕΛΔΥΚ ενώ επισημαίνεται ότι και για τον συγκεκριμένο άνδρα θα ακολουθηθούν οι ίδιες διαδικασίες που έχουν κοινοποιηθεί για την περίπτωση των στρατιωτών του ΚΕΝ Μεσολογγίου.

Σημειώνεται ότι χθες, σε συνέντευξή του ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος ενέταξε το περιστατικό που ερευνάται από τον στρατιωτικό εισαγγελέα σε ευρύτερη προσπάθεια που γίνεται από τον αλβανικό εθνικισμό, προαναγγέλοντας τις αυστηρότερες δυνατές ποινές για τους νεοσύλλεκτους.

Το περιστατικό με τους επτά νεοσύλλεκτους έχει προκαλέσει προβληματισμό στο εσωτερικό του στρατεύματος, ενώ ήδη με εντολή του Α/ΓΕΣ Αλκ. Στεφανή έχει διαταχθεί και Ενορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να εξετασθεί αφενός εάν στο παρελθόν σημειώθηκαν ανάλογα περιστατικά, αφετέρου ο τρόπος χειρισμού τους.

“Καθημερινή”

spot_img

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα τελευταία περιστατικά των ελληνικής υπηκοότητας αλβανών στρατιωτών πρέπει να προβληματίσουν σοβαρά την Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και του ΓΕΣ.Αν λάβουμε υπόψη μας ότι αυτή η κατάσταση κρατάει χρόνια γεννώνται πολλές σκέψεις κατά πόσο λειτουργούν οι υπηρεσίες συλλογής πληροφοριών για την

    • Σνυνέχεια.
      Εθνική Άμυνα. Προβληματίζομαι και ανησυχώ ,όπως όλοι οι Έλληνες ,πλην εξαιρέσεων για να ακριβολογώ, που ΄πάμε.Λειτουργεί κάτι για το καλό του συνόλου. Δεν αρκούν ανακοινώσεις περί αυστηρών μέτρων και διενέργειας ΕΔΕ. Απαιτείται σοβαρότητα και πίστη στον όρκο και στην αποστολή ενός εκάστου όπου έχει ταχθεί. Χρειάζεται αρετή και τόλμη η λειτουργία των υπηρεσιών για την ασφάλεια της Χώρας και όχι κούφιες ανακοινώσεις για κατανάλωση και ωχ’αδελφισμό.Για να μην επεκταθώ στο σοβαρό αυτό θέμα αλλά δεν μπορώ να κατανοήσω αυτό που γράφεται ότι και στην ΕΛΔΥΚ παρουσιάστηκε το ίδιο φαινόμενο.Μήπως σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να αφαιρείται η υπηκοότητα Ή να αναθεωρηθούν οι κανόνες χορήγησης υπηκοότητας . Οι καιροί ου μενετοί κ.ΥΕΘΑ.

      • Μηπως να προβλεφθει και να εφαρμοσθει στα Κεντρα εκπαιδευσεως των νεοσυλεκτων , στα οποια κατατασσονται αλλογενεις, που ελαβαν την ελληνικη υπηκοοτητα , ενα 10ημερο ταχυρρυθμο σεμιναριο , που θα ετελειωνε με συμπληρωση ερωτηματολογιου και για την εκπαιδευση τους και για το τι προκειται να υπηρετησουν και κυριως να υπερασπισθουν και δια της τελευταιας ρανιδος του αιματος τους και οτι, μετα την αφυπηρετηση τους δικαιουνται να προσληφθουν και σε δημοσιες ,η, δημοτικες Ελληνικες υπηρεσιες,-χωρις να εντασσονται σε Οργανωσεις των Χωρων προελευσεως τους- αυτο που κανουν ολες οι Ευρωπαικες χωρες και κυριως η Γερμανια στο ετησιο σταδιο προσαρμογης των αλλογενων προσφυγων σε ειδικα σχολεια;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα