Παράνομοι μετανάστες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν λιμενικό στο λιμάνι της Πάτρας: Εκτός ελέγχου η κατάσταση

30/10/20 | 1 | 0 | 95 εμφανίσεις

Αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν λιμενικούς στο λιμάνι της Πάτρας.

Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου από την παρουσία των παράνομων μεταναστών που επιχειρούν καθημερινά να «εισβάλουν» σε φορτηγά με σκοπό να ταξιδέψουν στην Ιταλία.

Ένα ακόμη περιστατικό που ήλθε να επιβεβαιώσει την κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι είναι η επίθεση που δέχτηκαν λιμενικοί την ώρα που προσπαθούσαν να απομακρύνουν από την οροφή κτιρίου παράνομους μετανάστες.

Οι λιμενικοί δέχτηκαν επίθεση με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να τραυματιστεί στο πρόσωπο από αντικείμενο που πέταξαν εναντίον τους μετανάστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτά τα περιστατικά είναι σχεδόν καθημερινά με αποτέλεσμα οι λιμενικοί να παίζουν την ζωή τους «κορώνα- γράμματα».

Εκτιμάται πως αυτή τη στιγμή στην Πάτρα έχουν βρει καταφύγιο στα εγκαταλελειμμένα κτίρια της παραλιακής περισσότεροι από 120 παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι μάλιστα εμφανίζουν επιθετικές συμπεριφορές, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από το να «τρυπώσουν» παράνομα σε φορτία και νταλίκες με ό,τι αυτό συνεπάγεται σύμφωνα με το dete.gr.

Ήδη η Ένωση Λιμενικών έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, χωρίς ωστόσο, μέχρι σήμερα να έχουν ληφθεί μέτρα, ενώ αντίστοιχα το πρόβλημα έχουν αναδείξει πολλές φορές και οι μεταφορείς που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι της Πάτρας, προειδοποιώντας μάλιστα, ακόμη και με αποχώρηση των εταιρειών τους.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/929421_allodapoi-paranomoi-metanastes-epitethikan-kai-traymatisan

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Επισκέπτης says:

  Το τι συμβαίνει στο λιμάνι τής Πάτρας είναι γνωστό από δεκαετίας και πλέον. Εκτός τού ότι οι ιδιοκτήτες ελληνικών φορτηγών φοβούνται να περάσουν στην Ιταλία, μήπως και στο έλεγχο τούς βρουν κρυμμένο κανέναν λαθρομετανάστη μέσα, οπότε κινδυνεύουν με κατάσχεση τής νταλίκας των από τις ιταλικές αρχές, διότι κάτσε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας (δηλ. λαθροδιακινητής), τα βράδια είναι αδύνατον να κυκλοφορήσει κανείς στην περιοχή τού λιμανιού. Συνήθως, αλληλοσφάζονται Κούρδοι με Αφγανούς, αλλά ασφαλώς όχι μόνο.

  Οι Έλληνες βαρύτατα φορολογούμενοι πληρώνουν και για την ασφάλειά των, πράγμα που το ανύπαρκτο ελληνικό κράτος αδυνατεί να τούς εξασφαλίσει.

  20 χρόνια προσφυγικό στην Πάτρα – Συγκρίσεις ανάμεσα στο χθες και το σήμερα

  Κατά τ’ άλλα, είχαμε κι εκείνον τον γελοίο να ευχαριστεί όσους επιλέγουν την χώρα μας. Τον κάμανε (όχι κάμαμε, διότι ο λαός δεν έχει λόγο ούτε εκεί) και ΠτΔ!

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  22/11/20 | (1 σχόλια)
  Πως εξηγείται το "άνοιγμα" Ερντογάν στην Ε.Ε.; 1.-Άλλαξε ο ένοικος του Λευκού Οίκου. 2.-Πλησιάζει ο Δεκέμβριος και η εικόνα, τώρα, δεν είναι όπως στην προηγούμενη διάσκεψη κορυφής. Έχει ενοχλήσει πολλούς. Ίσως, ακόμη και τη Γερμανία. Πέραν της Ελλάδος και της ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας