Πανηγυρική σύσκεψη στην Πόλη για νίκες σε Λιβύη και Συρία – Πέταξε ακόμα και την μάσκα ο Ρ.Τ.Ερντογάν

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη για τη Λιβύη, τη Συρία και το Ιράκ και προχώρησε σε μία συμβολική κίνηση για να δείξει ότι η επιδημία του κορωνοϊού στη Τουρκία είναι υπό έλεγχο και κοντά στο τέλος της: Πέταξε την χειρουργική μάσκα!

Κορυφαίοι υπουργοί και οι αρχηγού του Στρατού, της Αεροπορίας και του Ναυτικού, όλοι τους φορούσαν μάσκες. Μόνο ένας δεν φορούσε: Ο Ρ.Τ.Ερντογάν.

Τις φωτογραφίες «ανέβασε» στο twitter και στο site της η τουρκική προεδρία. Ο Ερντογάν στην κεφαλή του τραπεζιού, χωρίς μάσκα και στ’ αριστερά και τα δεξιά του, όλοι με μάσκες.

Ο υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο εκπρόσωπος της προεδρίας Ιμπραΐμ Καλίν, ο αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Γιασάρ Γκιουλέρ, ο αρχηγός του Στρατού Ουμίτ Ντουντάρ, ο ναύαρχος Αντνάν Οζμπάλ, ο αρχηγός της αεροπορίας Χασάν Κακακγιούζ, όλοι κάθονταν στις θέσεις τους με μάσκες.

Και δεν τις έβγαλαν όταν έκαναν… πηγαδάκια με τον Ερντογάν και συζητούσαν.


Η έκτακτη σύσκεψη έγινε στο προεδρικό μέγαρο στο Βόσπορο, και ήταν πανηγυρική, λόγω των μεγάλων στρατιωτικών επιτυχιών που έχει καταγάγει η χώρα σε Λιβύη και Συρία,Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάνει σύσκεψη παρουσία άλλων. Μέχρι χθες προτιμούσε τις τηλεδιασκέψεις.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/880199_toyrkia-oloi-me-maskes-alla-o-rterntogan-den-peithetai-horis-prostasia

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα