«Πανδημίες και Παγκόσμια Διαχείριση Κρίσεων Υγείας: Η Περίπτωση του Κορωνοΐού» 

Print Friendly, PDF & Email
spot_img

Διαδικτυακή ημερίδα στο livemedia.

Σκιαγραφώντας μία Στρατηγική για την Υγεία και την Οικονομία

Για πρώτη φορά ψηφιακή ημερίδα για τον covid- 19. Μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 στις 16.00 στο Livemedia www.livemedia.gr/corona20

Ζούμε ως παγκόσμια κοινότητα μία πρωτοφανή και πολυδιάστατη κρίση, οι συνέπειες της οποίας δεν μπορούν να εκτιμηθούν στην ολότητά τους επαρκώς. Απέναντι σε αυτή την κατάσταση, η επιστημονική κοινότητα και ο επιχειρηματικός κόσμος δεν μπορούν να μείνουν αδρανείς. Το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων και η Ελληνική Ένωση Νέων Επιχειρηματιών ενώνουν δυνάμεις και πρωτοπορούν με τη διεξαγωγή της πρώτης ψηφιακής ημερίδας με τίτλο: «Πανδημίες και Παγκόσμια Διαχείριση Κρίσεων Υγείας: Η Περίπτωση του Κορωνοΐού».

Συντονιζόμαστε από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή στη διεύθυνση www.livemedia.gr/corona20 την Παρασκευή, 27 Μαρτίου, στις 4μμ, στο Livemedia.

Στόχος της δίωρης διαδικτυακής συζήτησης, που θα γίνει μεταξύ ειδικών της υγείας, οικονομολόγων, διεθνολόγων και επιχειρηματιών είναι, αφενός, η αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης και η εκτίμηση των σεναρίων εξέλιξής της, αφετέρου, η προβολή και ανάδειξη συγκεκριμένων προτάσεων αντιμετώπισης της εξάπλωσης της πανδημίας και των συνεπειών της στους τομείς της υγείας, της οικονομίας, του τουρισμού, της επιχειρηματικότητας και της εργασίας, με σαφή καθορισμό του εξελισσόμενου και ευμετάβλητου γεωπολιτικού τοπίου.

spot_img

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,640ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
17,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -spot_img

Τελευταία Άρθρα