Πάνω από 5.300 οι προσλήψεις στο Δημόσιο το 2021

16/7/20 | 1 | 1 | 190 εμφανίσεις

Συνολικά 5.330 θα είναι ο συνολικός αριθμός των προσλήψεων στο Δημόσιο το 2021, σύμφωνα με τον ετήσιο προγραμματισμό που υπέγραψαν σήμερα οι υπουργοί Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος και Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Σύμφωνα με την απόφαση, εγκρίνονται 4.015 προσλήψεις τακτικού προσωπικού, 145 προσλήψεις νομικών συμβούλων-δικηγόρων και 123 προσλήψεις ατόμων ως εποχικό προσωπικό.

Επιπλέον, εγκρίθηκαν 1.047 προσλήψεις προσωπικού διάφορων ειδικοτήτων ορισμένου χρόνου στους ΟΤΑ μέσω ΚΑΠ.

«Σήμερα για πρώτη φορά κάνουμε πράξη τον ετήσιο προγραμματισμό προσλήψεων στην ελληνική δημόσια διοίκηση. Με βάση τις δημοσιονομικές δυνατότητες της χώρας συμβάλλουμε στην αποτελεσματική και έγκαιρη υλοποίηση των σχεδίων δράσης των δημοσίων φορέων και στην πιο ορθολογική διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού μας», δήλωσαν μετά την υπογραφή της απόφασης οι δύο υπουργοί.

Στην υπογραφή παρόντες ήταν η γενική γραμματέας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα του υπουργείου Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμπογιάννη και ο γενικός γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής του υπουργείου Οικονομικών, Θάνος Πετραλιάς.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Banned_Member says:

  Είδα προσλήψεις και θυμήθηκα τον εφιάλτη του Ερντογάν (εδώ γελάνε).

  https://www.athensvoice.gr/politics/664063_ti-symvainei-me-ton-proaidro-paki

  • 1.1
   Επισκέπτης says:

   Πώς να μην τον θυμηθείς τον ανεκδιήγητο αυτόν τύπο; 865.000 ήσαν, όχι παίξε-γέλασε.

   350.000 ΔΥ είχε το κράτος μέχρι την Μεταπολίτευση(*). Τίποτε δεν άλλαξε στην έκταση, ή τον πληθυσμό του έκτοτε. Και από το 1975 και μετά, ιδίως από το 1981 κι έπειτα, προσλήφθηκαν ακόμη περίπου ένα εκατομμύριο, ήτοι το 10% τού πληθυσμού τής χώρας!!

   Την ερχομένη Παρασκευή, 24 τρχ., θα γιορτάζουν την αποκατάσταση τής δημοκρατίας στην χώρα, τα καθάρματα, που μάς έφεραν σ’ αυτά τα χάλια.

   (*) Να φανταστείς ότι ο Παπαδόπουλος τούς έβρισκε κι αυτούς πολλούς και είχε πει το γνωστό: “Ενώ ο Μ. Ναπολέων, αυτός είς, διεκπεραίωνε εργασίαν επτά ανθρώπων, εν Ελλάδι χρειάζονται επτά δια να διεκπεραιώσουν εργασίαν ενός”.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  26/9/20 | (0 σχόλια)
  Protagon Team 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 «Μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα με έναν τρόπο πραγματιστικό», ισχυρίζεται η αρμόδια επίτροπος. Θα είναι ευθύνη εκείνων που οραματίζονται μια «Ευρώπη-φρούριο» ο επαναπατρισμός όλων όσοι αποβιβάζονται ή ξεβράζονται στα ελληνικά νησιά ή στην ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας