Ο ψευδομουφτής Ξάνθης στηρίζει Ελγκαντούρ με αναφορά στους Ρωμά του Δροσερού !!!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Κείμενο του ιστολόγιου 27/6/2020

Ο ψευδομουφτής Ξάνθης που ΠΑΝΤΑ υμνεί την Τουρκία, φυσικά και συμπαραστέκεται στον φίλο του τον Ναίμ  Ελγκαντούρ, του οποίου το ΠΑΡΑΝΟΜΟ τζαμί κλείνει διότι απλά δεν έχει άδεια λειτουργίας.

Σε ανάρτηση που έκανε ο Ελγκαντούρ σχετικά με το θέμα αυτό, ο Μέτε σχολίασε ως εξής :

 

¨Αδελφέ μου, περαστικά σας. Εδώ οι αδερφοί μας Ρομά, πήραν άδεια και  άρχισαν να χρησιμοποιούν ένα προκάτ ως μεστσίτ. Οι αστυνομικοί έκοψαν από 10.000 ευρώ πρόστιμο σε έξι νεαρούς, τους τρόμαξαν και τους έβαλαν να το βγάλουν από την συνοικία. Δε επιτρέπουν το εζάν αλλά εκκλησίες υπάρχουν. Επί χρόνια δεν δίνουν άδειες για τα τζαμιά. Υπάρχει λένε δημοκρατία και ισότητα. Σχεδόν καθόλου. Σίγουρα δεν πέρασαν από την Ελλάδα. Υπομονή και εργασία από εμάς και η επιτυχία θα έρθει από τον Αλλάχ¨.

Μπράβο στον κ. Μέτε που αναγνωρίζει επιτέλους πως στο Δροσερό της Ξάνθης οι άνθρωποι είναι Ρωμά. Διότι αυτό που αναφέρει αφορά το Δροσερό. Τώρα λοιπόν  μένει να πάει να βοηθήσει και την κυρία Σαμπιχά Σουλεϊμάν που ως πρόεδρος του συλλόγου ¨Ελπίδα¨ δίνει αγώνα για το καλό των ανθρώπων του οικισμού !

Πέρα από τις πλάκες πάντως, είναι προφανές πως τους Μέτε και Ελγκαντούρ τους συνδέει η μεγάλη αγάπη για την Τουρκία. ‘Αλλωστε και οι δύο προσεύχονται για την Τουρκία…  Τώρα αν αυτή η αγάπη τους είναι εντελώς άδολη, δεν ξέρουμε.

tourkikanea.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Υπήρχε πριν κανένα-δυό χρόνια στο Youtube ένα βίντεο, στο οποίο ακουγόταν ο Θ. Κατσανέβας να λέει ότι ο Ελγαντούρ είναι πράκτορας τής Τουρκίας. Το έχουν κατεβάσει, αλλά δεν νομίζω ότι ο περί ου ο λόγος καταβάλλει προσπάθεια να το κρύψει.

    Απορώ γιατί οι οπαδοί τού πολιτικώς ορθού λόγου επιμένουν να αποκαλούν τούς Τσιγγάνους “Ρομά”, όταν αυτοί οι ίδιοι αποκαλούν τούς εαυτούς των Τσιγγάνους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα