Ο Χαφτάρ κατέλαβε την Σύρτη στην Λιβύη – Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους Τούρκους

6/1/20 | 0 | 0 | 352 εμφανίσεις

Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης εισήλθε στη Σύρτη και ανέλαβε τον έλεγχο του θαλάσσιου λιμένα και ορισμένων περιοχών της πόλης, δήλωσε πηγή του LNA.

«Ο LNA έχει πάρει επίσης τον έλεγχο της στρατιωτικής βάσης ασ-Σάαντι, μερικές περιοχές της πόλης και τώρα κατευθύνεται προς το κέντρο της πόλης» πρόσθεσε η πηγή, η οποία βρίσκεται κοντά στην ηγεσία του LNA.

Γενικά, οι δυνάμεις του Χαφτάρ, έχουν επιταχύνει τις κινήσεις τους, καθώς άρχισε η ανάπτυξη των τουρκικών στρατευμάτων στην Τρίπολη και θέλει να προλάβει την ανάληψη επιθετικών κινήσεων από τους «φρέσκους» Τούρκους στρατιώτες.

Οι περίπου 2.000 Σύροι μισθοφόροι, κατάφεραν σε πρώτη φάση να ανασχέσουν την προέλαση στην Τρίπολη και να θέσουν υπό τον έλεγχό τους όλες τις οδικές αρτηρίες που οδηγούν από και προς το αεροδρόμιο, αλλά έχουν υποστεί σοβαρές απώλειες.

33 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Strategic News@StrategicNews1

The defenses of collapse in the city is under the point of being captured by . The Sawawa neighborhood and Tawila were captured by the .

Προβολή εικόνας στο Twitter
26 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Strategic News@StrategicNews1

The city of was captured by forces. The city was captured in just a few hours.

Προβολή εικόνας στο Twitter
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Strategic News
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Strategic News
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/835312_o-haftar-katelave-ti-syrti-plisiazei-telos-toy-kathestotos

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο