Ο Τραμπ αποσύρει την προσφυγή του στο Μίσιγκαν για τις εκλογές, αλλά….

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

Το προεκλογικό επιτελείο του ρεπουμπλικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, απέσυρε την προσφυγή που είχε υποβάλει στο Μίσιγκαν, ανακοίνωσε ο προσωπικός δικηγόρος του, Ρούντι Τζουλιάνι.

«Σήμερα το πρωί αποσύρουμε την προσφυγή μας στο Μίσιγκαν, γιατί δικαιωθήκαμε νομικά: σταματήσαμε την επικύρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων στην κομητεία Γουέιν προτού να διασφαλίσουν οι κάτοικοι ότι κάθε νόμιμη ψήφος έχει καταμετρηθεί και κάθε παράνομη ψήφος δεν έχει καταμετρηθεί» ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Τζουλιάνι.

Σύμφωνα με το δίκτυο CNBC, ένας δικηγόρος της ομάδας του Τραμπ είπε ότι η προσφυγή αποσύρεται επειδή η αρμόδια εκλογική Επιτροπή «συνεδρίασε και απέφυγε να επικυρώσει τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών».

Ωστόσο, η Επιτροπή ψήφισε υπέρ της επικύρωσης των αποτελεσμάτων σύμφωνα με το CNBC. Απλά στην αρχή οι δύο Ρεπουμπλικάνοι εκπρόσωποί της αρνήθηκαν να τα επικυρώσουν. Μετά τα επικύρωσαν και τώρα λένε ότι ανακαλούν τις ψήφους τους. Εντούτοις νομικά δεν μπορούν εκ των υστέρων να ανακαλέσουν την ψήφο τους και η έγκριση των αποτελεσμάτων είναι τελική. Ο Τζο Μπάιντεν κέρδισε την συγκεκριμένη κομητεία με ποσοστό 68% έναντι 31% του Τραμπ.

Ο Τραμπ αποσύρει την προσφυγή του στο Μίσιγκαν για τις εκλογές, αλλά….

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα