Ο Τραμπ αποσύρει την προσφυγή του στο Μίσιγκαν για τις εκλογές, αλλά….

19/11/20 | 0 | 0 | 139 εμφανίσεις

 

Το προεκλογικό επιτελείο του ρεπουμπλικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, απέσυρε την προσφυγή που είχε υποβάλει στο Μίσιγκαν, ανακοίνωσε ο προσωπικός δικηγόρος του, Ρούντι Τζουλιάνι.

«Σήμερα το πρωί αποσύρουμε την προσφυγή μας στο Μίσιγκαν, γιατί δικαιωθήκαμε νομικά: σταματήσαμε την επικύρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων στην κομητεία Γουέιν προτού να διασφαλίσουν οι κάτοικοι ότι κάθε νόμιμη ψήφος έχει καταμετρηθεί και κάθε παράνομη ψήφος δεν έχει καταμετρηθεί» ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Τζουλιάνι.

Σύμφωνα με το δίκτυο CNBC, ένας δικηγόρος της ομάδας του Τραμπ είπε ότι η προσφυγή αποσύρεται επειδή η αρμόδια εκλογική Επιτροπή «συνεδρίασε και απέφυγε να επικυρώσει τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών».

Ωστόσο, η Επιτροπή ψήφισε υπέρ της επικύρωσης των αποτελεσμάτων σύμφωνα με το CNBC. Απλά στην αρχή οι δύο Ρεπουμπλικάνοι εκπρόσωποί της αρνήθηκαν να τα επικυρώσουν. Μετά τα επικύρωσαν και τώρα λένε ότι ανακαλούν τις ψήφους τους. Εντούτοις νομικά δεν μπορούν εκ των υστέρων να ανακαλέσουν την ψήφο τους και η έγκριση των αποτελεσμάτων είναι τελική. Ο Τζο Μπάιντεν κέρδισε την συγκεκριμένη κομητεία με ποσοστό 68% έναντι 31% του Τραμπ.

Ο Τραμπ αποσύρει την προσφυγή του στο Μίσιγκαν για τις εκλογές, αλλά….

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    4/12/20 | (0 σχόλια)
    της Sylvie Kauffmann (*) Η τελευταία επίσκεψη του Τζο Μπάιντεν στην Ευρώπη χρονολογείται από τον Φεβρουάριο του 2019. Στη Διάσκεψη του Μονάχου για την ασφάλεια, ο αντιπρόεδρος Πενς τα έψελνε στους ευρωπαίους ηγέτες, καλώντας τους να αποσυρθούν, όπως και ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας