Ο Τούρκος σταρ του NBA, Ενές Καντέρ όμηρος στο Βουκουρέστι με εντολή Ερντογάν

21/5/17 | 0 | 0 | 553 εμφανίσεις

Ο Ενες Καντέρ στο αεροδρόμιο με αστυνομικούς.

Φωτογραφία via Twitter MAY 20, 2017

Ο σταρ του NBA, Ενές Καντέρ παραμένει φρουρούμενος στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου στη Ρουμανία καθώς ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν του απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη όταν ο Καντέρ ταξιδεύοντας για την γενέτειρά του, Τουρκία, διαπίστωσε στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου ότι ακυρώθηκε το διαβατήριό του από την πρεσβεία της χώρας του.

Αιτία της ακύρωσης είναι η εμμονή του Ερντογάν που κατατάσσει και τον σταρ του NBA μεταξύ των εχθρών της χώρας και του ιδίου αφού σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο ο Καντέρ είναι υποστηρικτής του εξόριστου Φετουλάχ Γκιουλέν, εγκεφάλου του πραξικοπήματος του Ιουλίου.

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι τον Καντέρ, τον έχει αποποιηθεί ακόμα και η ίδια του η οικογένεια.

Ο Καντέρ από την πλευρά του χαρακτηρίζει «Χίτλερ» τον Ερντογάν και μάλιστα ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ένα βίντεο που μιλά για την περιπέτειά του από το αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου.

Ο Καντέρ, παίχτης της Οκλαχόμα, βρίσκεται στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου, επιστρέφοντας από την Τζακάρτα της Ινδονησίας, και δεν μπορεί να ταξιδέψει για την Τουρκία, πλέον.

«Είμαι στη Ρουμανία και μου είπαν ότι ακυρώθηκε το διαβατήριό μου από την τουρκική πρεσβεία. Δύο αστυνομικοί μας κρατούν εδώ για ώρες. Ο λόγος γι’ αυτό είναι ο τρόπος που βλέπω τις πολιτικές εξελίξεις και ο άνθρωπος που το έκανε αυτό είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο πρόεδρος της Τουρκίας. Ξέρετε ότι επιτέθηκε σε ανθρώπους στην Ουάσινγκτον, είναι κακός άνθρωπος, ένας δικτάτορας. Είναι ο Χίτλερ του αιώνα μας. Θα σας ενημερώνω, να προσεύχεστε για εμάς» λέει χαρακτηριστικά.

Πηγή: iefimerida.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    15/1/21 | (0 σχόλια)
    Αλέξης Παπαχελάς Οι διερευνητικές συνομιλίες θα αρχίσουν σε μερικές ημέρες. Η Αγκυρα έχει ξεκαθαρίσει, με όσο μεγαλύτερη σαφήνεια μπορεί, πως θα θελήσει να βάλει στην ατζέντα τα ζητήματα της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών και της ιδιοκτησίας ορισμένων νησίδων και βραχονησίδων. ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας