Ο Σύριζα καταγγέλλει μεροληψίες στον εμβολιασμό

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Από το Σύριζα Θεσσαλονίκης πήραμε την ακόλουθη νακοίνωση:

“Μάρτυρες ακόμη ενός «κατορθώματος» των αρίστων έγιναν οι Θεσσαλονικείς, και όχι μόνον, μετά την αποκάλυψη πως παρακάμφθηκε η σειρά των εμβολιασμών για τον covid  19, όπως προγραμματιστεί για ιδρύματα αρμοδιότητας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, για να εξυπηρετηθούν στελέχη και φίλοι της ΝΔ.

Στην υπόθεση, η οποία αφορά στον εμβολιασμό 24 ατόμων, εμπλέκονται ο πρόεδρος του δημοτικούς Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Δρόσος Τσαβλής και η αντιδήμαρχος Παιδείας, Δήμητρα Ακριτίδου. Επισημαίνουμε πως τα άτομα που εμβολιάστηκαν ουδεμία εργασιακή σχέση έχουν με τα δύο ιδρύματα. Όσον αφορά τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, ωε ιατρός πνευμονολόγος, φρόντισε ώστε να εμβολιαστούν εκτός σειράς άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος, η δε αντιδήμαρχος Παιδείας εμβολιάστηκε εκτός σειράς, καθώς η κόρη της εργάζεται ως γιατρός σε ένα από τα ιδρύματα.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, απέπεμψε την κ. Ακριτίδου ενώ ζήτησε την παραίτηση του κ. Τσαβλή.

Αυτό που μένει να πράξει είναι να συγκαλέσει το δημοτικό συμβούλιο ώστε να ενημερωθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και όλοι οι Θεσσαλονικείς τι ακριβώς έχει συμβεί. Και φυσικά να παραπέμψει την πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Βασιλική Νάκου, η οποία είναι υπάλληλος στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Δυστυχώς τα ανδραγαθήματα της νεοδημοκρατικής αριστείας δεν έχουν τελειωμό. Αυτή τη φορά μάλιστα, στράφηκαν εις βάρος της δημόσιας υγείας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης, ζητά από την κυβέρνηση, το κόμμα της ΝΔ και το δήμαρχο να πράξουν τα δέοντα, ώστε να προασπιστεί η ισονομία πρόσβασης των πολιτών στα εμβόλια, τα οποία αποτελούν δημόσιο αγαθό”.

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα