Ο Στέρλινγκ, η Τσέλσι και η ρατσιστική επίθεση

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ, είπε ότι η ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από έναν οπαδό της Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ, πριν από αρκετά χρόνια, δεν πέρασε από το μυαλό του, πριν πάρει την απόφαση να υπογράψει για τους Λονδρέζους από τη Μάντσεστερ Σίτι, τον περασμένο μήνα.

Ο 27χρονος Άγγλος επιθετικός, είπε ότι το περιστατικό, που συνέβη στο Στάμφορντ Μπριτζ το 2018 και είχε ως αποτέλεσμα ο οπαδός της Τσέλσι, Κόλιν Γουίνγκ, να τιμωρηθεί με ισόβιο αποκλεισμό, τον έκανε να συνειδητοποιήσει τις ευθύνες του ως κορυφαίος μαύρος παίκτης.

«Δεν ήταν κάτι που έπαιζε καθόλου στο μυαλό μου», είπε ο Στέρλινγκ στους δημοσιογράφους ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Τσέλσι με την Τότεναμ την Κυριακή και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να αφήσω ένα περιστατικό από κάποια άτομα να αλλάξει την αντίληψή μου για τον σύλλογο. Δεν έχω μίσος ή κακία προς το συγκεκριμένο άτομο».

Ο Στέρλινγκ, ο οποίος κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα με την Σίτι, είπε ότι αυτό το περιστατικό, του «άνοιξε την πόρτα για να καταλάβει ποιος είναι ο αληθινός σκοπός του εκτός από το ποδόσφαιρο»:

«Φυσικά, το ποδόσφαιρο είναι ο κύριος στόχος μου και το κύριο ταλέντο μου, αλλά το άλλο πράγμα μου δίνει την μεγαλύτερη χαρά. Αυτό είναι να βοηθάω τους ανθρώπους… Έχω απομακρυνθεί από την φυλετική πλευρά του και έχω επικεντρωθεί περισσότερο στο να βοηθάω και να γαλουχώ νέους μαύρους».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΡΚΑΔΗΣ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα