Ο Σαββίδης πήρε «Εθνος», «Εθνος της Κυριακής» και «Ημερησία»

26/7/17 | 0 | 0 | 527 εμφανίσεις
Η DIMERA ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

Στην εταιρεία Dimera του Ιβάν Σαββίδη πέρασε η εφημερίδα Ημερησία αλλά και οι δύο εκδόσεις του Έθνους, «Εθνος» και «Εθνος της Κυριακής», στον πλειστηριασμό που έγινε στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας.

Ο τίτλος της «Ημερησίας» πουλήθηκε έναντι 580.000 ευρώ ενώ οι τίτλοι του «Έθνους» έναντι 3.000.000 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής διαδικασίας του πλειστηριασμού των ιστορικών σημάτων, ο Ιβάν Σαββίδης ήταν ο μοναδικός που κατέθεσε προσφορά στην εκπνοή του χρόνου λίγο πριν λήξει η διορία για την κατάθεση τους.

Τέλος, οι μετοχές της εταιρίας «ΑΝΩΣΗ ΑΕ» (εταιρία παραγωγής) πέρασαν στον Χρήστο Χατζαρίδη, δικηγόρο στο επάγγελμα, αντί 25.000 ευρώ.

Στο Ειρηνοδικείο βρέθηκαν συγκεντρωμένοι οι εργαζόμενοι του «Πήγασου», οι οποίοι χρειάστηκε να αντιπαρατεθούν με τα μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία και να γίνει ο πλειστηριασμός καθώς αποτελεί το μοναδικό σωσίβιο σωτηρίας προκειμένου να διασφαλιστούν κάποιες θέσεις εργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι του «Εθνους» δεν έχουν λάβει δεδουλευμένα 5 μηνών.

Φωτογραφία: Eurokinissi

 iefimerida.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/11/20 | (5 σχόλια)
    (της Κατερίνας Χατζηνικολάου, ιατρού) Ξημερώνει του Αγίου Δημητρίου. Είμαι για έκτη ημέρα θετική στον κορωνοϊό. Ανεβάζω ξαφνικά πυρετό, ενώ τα αρχικά μου συμπτώματα είχαν υποχωρήσει. Πηγαίνω κατευθείαν στο ΑΧΕΠΑ. Ξέρω καλά ότι συχνά τέτοιες μέρες (5η έως 7η) εμφανίζονται ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας