«Ο Ρώσος αντιφρονών Navalny ξαναμπήκε στη φυλακή εν μέσω εκλογικής δυσφορίας»

25/7/19 | 0 | 0 | 327 εμφανίσεις

Του Αλκη Καλλιαντζίδη, Οικονομολόγου, alkis@kalkis.eu  www.kalkis.eu

Στη στήλη των Ανιχνεύσεων στις 22 Ιουλίου 2019 έγραφα ότι «Οι Ρώσοι αντιφρονούντες αποκλείονται από τα μίσθαρνα εκλογικά όργανα του Πούτιν» κι ότι «Όποιος διαφωνεί με την εξουσία, ή ρίχνεται στις φυλακές ή αποκλείεται από τις εκλογές».

https://www.anixneuseis.gr/%ce%bf%ce%b9-%cf%81%cf%8e%cf%83%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%86%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%8d%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%bf%ce%bd%cf%84/

Ε, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, η επίφαση δημοκρατικών εκλογικών διαδικασιών που ισχύει στη «Δημοκρατία» του Πούτιν, επιβεβαίωσε την κατάληξη του άρθρου μου.

Αφού ο Ρώσος αντιφρονών Navalny ξαναμπήκε στη φυλακή εν μέσω εκλογικής δυσφορίας.

Αυτό αναφέρουν σήμερα 25-7-2019 το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Libération, δημοσιεύοντας και την παρακάτω χαρακτηριστική φωτογραφία του Navalny, εν μέσω δυο αστυνομικών.

Ο αρχηγός της ρωσικής αντιπολίτευσης Alexei Navalny καταδικάστηκε σε φυλάκιση 30 ημερών την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 για κάλεσμα σε διαδηλώσεις, εν μέσω διαμαρτυριών για την απόρριψη των υποψηφίων της αντιπολίτευσης στις ρωσικές τοπικές εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Μια διαδήλωση, πρωτοφανούς μεγέθους εδώ και αρκετά χρόνια, πραγματοποιήθηκε την περασμένη βδομάδα και η αντιπολίτευση, με επικεφαλής τον Alexey Navalny, κάλεσε ξανά σε νέα διαδήλωση μπροστά στο Δημαρχείο της Μόσχας το προσεχές Σάββατο 27-7-2019, αυξάνοντας την ένταση εν όψει αυτών των εκλογών που διαφαίνονται δύσκολες για τους υποψηφίους που υποστηρίζουν το Κρεμλίνο.

Τα σχόλια περιττεύουν.

 

 

 

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Επανέρχομαι σήμερα στο θέμα των ελληνικών στρατιωτικών δυνατοτήτων σε σύγκριση με την Τουρκία επικαλούμενος πληροφορίες από στρατιωτικές πηγές για να τονίσω πως σε μια αντιπαράθεση με τη γειτονική χώρα οι πιθανότητες επικράτησης βρίσκονται οι περισσότερες στην ελληνική πλευρά. Πριν ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας