Ο π. υφυπουργός της κυβέρνησης Α. Διαματάρης υιοθετεί τουρκικά fake news και επιτίθεται στην χώρα του

25/11/20 | 0 | 0 | 173 εμφανίσεις

Οξεία και άνευ λόγου επίθεση εξαπέλυσε κατά της Ελλάδας, υιοθετώντας τα τουρκικά fake news και τις αιτιάσεις της άκρας αριστεράς, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών της χώρας κ. Αντώνης Διαματάρης, εκδότης του “Εθνικού Κύρηκα” της ομογενειακής εφημερίδας των Ελλήνων. 

Συγκεκριμένα ο κ. Διαματάρης, αναφερόμενος σε “πρόσφυγες” είπε ότι η Ελλάδα “αναγκάζει πρόσφυγες να επιστρέψουν στον τόπο από τον οποίο ξεκίνησαν το ταξίδι τους, κάτι που “αποτελεί σοβαρή παράβαση του διεθνούς νόμου για την ασφαλή δίαυλο και προστασία προσφυγων”.

Ανθρωποι είναι και οι πρόσφυγες Ο Οργανισμός Προσφύγων του ΟΗΕ ζητά από την Ελλάδα να σταματήσει τις κακοποιήσεις…

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν είναι η “πικρία” του κ. Διαματάρη για την απομακρυνσή του από την κυβέρνηση που τον κάνει να λέει αυτά τα λόγια ή αυτά πίστευε πάντοτε, αλλά η ευθύνη για την πρωτοφανή αυτή για πρώην υφυπουργό στάση του βαραίνει αυτούς που τον τοποθέτησαν σε τέτοια θέση ευθύνης και κυρίως τον πρωθυπουργό. 

Η υιοθέτηση όμως των τουρκικών fake news περί “επαναπροωθήσεων” σίγουρα δεν ταιριάζει στην θέση που κατείχε.

Πάντως όσο ήταν στην κυβέρνηση, μια χαρά έκανε τα ταξιδάκια του με έξοδα του ελληνικού λαού και αρνείτο πεισματικά να παραιτηθεί. Τότε δεν έβλεπε “παραβάσεις”…

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/938084_o-p-yfypoyrgos-tis-kyvernisis-diamataris-yiothetei-toyrkika

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    15/1/21 | (0 σχόλια)
    Αλέξης Παπαχελάς Οι διερευνητικές συνομιλίες θα αρχίσουν σε μερικές ημέρες. Η Αγκυρα έχει ξεκαθαρίσει, με όσο μεγαλύτερη σαφήνεια μπορεί, πως θα θελήσει να βάλει στην ατζέντα τα ζητήματα της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών και της ιδιοκτησίας ορισμένων νησίδων και βραχονησίδων. ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας