Ο προκλητικός Μίλο Γιαννόπουλος απειλείται με απέλαση από τις ΗΠΑ

25/2/17 | 0 | 0 | 561 εμφανίσεις

ΛΗΓΕΙ Η ΒΙΖΑ ΤΟΥ

Ο ελληνικής καταγωγής Μίλο Γιαννόπουλος, ο υποστηρικτής του Τραμπ που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τα σχόλιά του περί παιδοφιλίας, απειλείται με… απέλαση από τις ΗΠΑ μετά την «παραίτησή» του από το ειδησεογραφικό δίκτυο Breitbart News.

 
Ο προκλητικός Μίλο Γιαννόπουλος απειλείται με απέλαση από τις ΗΠΑ

Ο Γιαννόπουλος, που έχει υιοθετήσει βρετανική υπηκοότητα, βρισκόταν στις ΗΠΑ με εργασιακή βίζα που λήγει μόλις 60 ημέρες μετά από την απομάκρυνσή του από τον χώρο εργασίας του.

Σύμφωνα με το TMZ, όμως, το προκλητικό «τρολ» του Αμερικανού προέδρου πιθανώς να έχει ήδη καταφέρει να βρει νέα επαγγελματική στέγη.

Το αμερικανικό δίκτυο αναφέρει ότι η εν λόγω επιχείρηση έχει δεχτεί να βοηθήσει τον Γιαννόπουλο με τα απαραίτητα έγγραφα για να παραμείνει στις ΗΠΑ.

Και ποια θα είναι η νέα θέση του; Μέχρι στιγμής αυτό παραμένει… άγνωστο. Το μόνο που γνωρίζει το TMZ είναι ότι ο ελληνικής καταγωγής ακροδεξιός έχει «δώσει τα χέρια» για να συμμετάσχει σε μια νέα επιχείρηση ενημέρωσης, η οποία βρίσκεται ήδη στα σκαριά υπό άκρα μυστικότητα.

ethnos.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    19/9/20 | (1 σχόλια)
    Το δίλημμα «οικονομία ή υγεία» επανήλθε με δραματικό τρόπο στο προσκήνιο, καθώς ο αόρατος εχθρός όχι μόνο δεν υποχώρησε το καλοκαίρι, αλλά επανήλθε δριμύτερος. Ηχώρα βρίσκεται και πάλι μπροστά σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Το δίλημμα «οικονομία ή υγεία» επανήλθε με δραματικό ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας