Υπέρ του Ερντογάν.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
Επειδή βλέπω αυξάνονται τα δημοσιεύματα κατά του Ερντογάν και πολλοί Έλληνες θέλουν την απομάκρυνσή του, θα ήθελα να θέσω το ερώτημα; Τι κακό έχει κάνει ο Ερντογάν σε βάρος της Ελλάδας;
Αντιθέτως, την ξύπνησε. Και αυτό είναι μεγίστη προσφορά. Τα περισσότερα δεινά έχουν προέλθει από τους κεμαλιστές.
Αφού διευκρινίσω πως για ανθρωπιστικούς λόγους διαφωνώ με την πολιτική του διότι είναι ένας αυταρχικός ηγέτης, συλλαμβάνει, φυλακίζει και δολοφονεί ανθρώπους, τον καταδικάζω και απαριθμώ τα εξής:
1.-Η ιδεολογία του Ερντογάν είναι ο νεοοθωμανισμός. Η Οθωμανική κυριαρχία ήταν καταπιεστική, σκληρή, δολοφονική. Αλλά, οι διώξεις, και οι Γενοκτονίες σχεδιάστηκαν και διεπράχθησαν απο τους Νεότουρκους που ήταν το προστάδιο του κεμαλισμού. Στην Νεοτουρκική ιδεολογία γαλουχήθηκε ο Κεμάλ.
2.-Ο Ερντογάν φωνάζει, αμφισβητεί, αλλά επι της ουσίας, δεν έχει δημιουργήσει Ίμια. Το αν η Ελλάδα δεν μπορεί να αμφισβητήσει εν τοις πράγμασι, το καθεστώς που τείνουν να δημιουργήσουν οι Τούρκοι, δεν φταίει ο Ερντογάν.
3.-Αμφισβητεί την ελληνική ΑΟΖ στην Ανατολική Μεσόγειο. Ποιά ελληνική ΑΟΖ; Υπάρχει; Την δυνάμει; Δυνάμει και εγώ δικαιούμαι οικόπεδο στη Σελήνη. Ο Ερντογάν προειδοποιεί την Αθήνα για την ανάγκη να οριοθετήσει ΑΟΖ με Κύπρο και Αίγυπτο. Το αν δεν το κάνει η Αθήνα δεν φταίει ο Ερντογάν.
4.-Συνήψε το τουρκολιβυκό σύμφωνο. Αφού βρήκε κοιμωμένη την Αθήνα γιατί να μην το κάνει. Είπαμε να βοηθήσει, δεν είναι και πράκτορας.
5.-Μας λέει τι σκέφτεται να κάνει με την Παλαιστίνη. Θα φταίει ο Ερντογάν αν ο καφές στο Κολονάκι τραβήξει περισσότερο χρόνο;
6.-Έχει αίσθηση των ορίων. Αν δεν του τα δείχνει η Αθήνα, φταίει ο Ερντογάν;
7.-Ο Ερντογάν διχάζει βαθύτατα την Τουρκία. Μετά τον Ερντογάν η Τουρκία θα είναι μια βαθύτατα διαιρεμένη χώρα. Δεν μπορεί να προβλέψει κανείς από τώρα τι θα συμβεί. Είναι μια ανάσα ελληνικής ανασύνταξης από έναν μακροχρόνιο και βαθύ ύπνο.
8.-Οδήγησε τις σχέσεις της χώρας του με παραδοσιακούς συμμάχους της στα άκρα. Και αυτό έδωσε μια, ακόμη, ανάσα στην Ελλάδα. Σε μια εποχή ρευστότητας. Είναι κακό αυτό;
9.-Ξύπνησε την Αθήνα ότι κάτι συντελείται σε παγκόσμιο επίπεδο. Αν δεν ήταν ο Ερντογάν, στην Αθήνα θα πίστευαν πως ο κόσμος είναι επίπεδος και τελειώνει στην Πλατεία Συντάγματος.
10.–Ρωτήστε τους Ομογενείς και θα σας πουν πως με τον Ερντογάν πολλά απο τα αιτήματά τους βρήκαν ανταπόκριση.
11. Τέλος, θα αναφερθώ σε μια αθλιότητά του. Το ότι βρίζει τα κόκαλα των προγόνων μας. Αλλά και πάλι δεν φταίει αυτός. Πιστεύετε πως η Αθήνα ασχολείται με τα κόκαλα των Ελλήνων που έπεσαν στην Μικρά Ασία ή στο Μέτωπο του ’40;
Π.Σαβ
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα