Ο Πενταρόφσκι λαμβάνει τα διαπιστευτήρια του νέου Έλληνα πρέσβη στα Σκόπια

13/1/21 | 0 | 0 | 58 εμφανίσεις

Σήμερα, ο πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας, Στέβο Πενταρόφσκι έλαβε τα διαπιστευτήρια του νεοδιορισμένου πρεσβευτή έκτακτου και πληρεξούσιου της Ελλάδας, Ρούσσου Κούνδουρου.

«Στην τελετή, ο πρόεδρος Πενταρόβσκι δήλωσε ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών σήμερα χαρακτηρίζονται από φιλία, υψηλό βαθμό πολιτικού διαλόγου και δέσμευση για πολιτική καλής γειτονίας και περιφερειακής συνεργασίας».

Ο Πρόεδρος Πενταρόβσκι εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι την επόμενη περίοδο θα δοθεί προτεραιότητα στην υλοποίηση συγκεκριμένων έργων, τα οποία θα επηρεάσουν την περαιτέρω εντατικοποίηση των οικονομικών σχέσεων, σύμφωνα με ανακοίνωση του προεδρικού γραφείου.

Ο πρέσβης Κούνδουρος τόνισε ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να στηρίξει τη χώρα μας στη διαδικασία ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση και εξέφρασε ισχυρή δέσμευση για ενίσχυση των συνολικών διμερών σχέσεων, με ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση της οικονομικής συνεργασίας.

Makfax

https://www.echedoros-a.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    16/1/21 | (0 σχόλια)
    Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να απαλλαγούν από το σύνδρομο του πραξικοπηματία. Στις δεκαετίες ΄60 και '70 έκαναν πραξικοπήματα σε άλλες χώρες. Τώρα, κάνουν πραξικοπήματα στο εσωτερικό τους. Ο ίδιος ο πρόεδρός τους επιχείρησε πραξικόπημα με την εισβολή στο Καπιτώλιο. Πραξικόπημα, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας