Ο Πάγκαλος προσπαθεί να κάνει χιούμορ στο twitter και γίνεται περίγελος

3/4/17 | 0 | 0 | 530 εμφανίσεις

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος έχει προ πολλού ξεπεράσει το μέτρο. Στην ανάγκη του δε να τον συζητούν ακόμη και τώρα που έχει αποσυρθεί από την πολιτική, μέρα με την ημέρα αποθρασύνεται ακόμη περισσότερο. Ο πολιτικός του λόγος είναι πια επιπέδου δημοτικού (άντε γυμνασίου) και η κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση χαρακτηρίζεται πια αποκλειστικά από εμπάθεια.

Χαρακτηριστικό αυτού είναι ένα «τιτίβισμά» του για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο τον οποίο ο Πάγκαλος δεν κρίνει πολιτικά αλλά για την εμφάνισή του και το κόκκινο σακίδιό του. Γράφει ο πρώην υπουργός: «Κοίταζα μια φωτογραφία του. Έμπαινε με το κόκκινο σακίδιο στην πλάτη στο Χίλτον. Με τέτοια μούτρα να θέλει και Σκάρλετ Γιόχανσον! Τι θρασύτητα! Γι’ αυτό δεν κλείνει η αξιολόγηση. Ποιος ξέρει τι ζητάει από τη Ρουμάνα του ΔΝΤ ή ακόμα χειρότερα από τον Τόμσεν».

Φυσιολογικά, ο Πάγκαλος έγινε περίγελος του twitter με πολλούς χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης να το καλούν ειρωνικά να γράφει συχνότερα και άλλους να σχολιάζουν τον πολιτικό του λόγο ο οποίος, όπως γράφουν, συγκρίνεται με την επιχειρηματολογία των μικρών παιδιών ή ανιψιών τους.

koutipandoras.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    14/1/21 | (0 σχόλια)
    Εκ της Συντακτικής Ομάδας. Υπάρχουν αρκετές θεωρίες σχετικά με την επανάληψη της ιστορίας στο διάβα των αιώνων. Δε γνωρίζουμε ποιες από αυτές ευσταθούν, μα αυτό για το οποίο είμαστε σίγουροι είναι ότι το 2020, δυόμισι χιλιάδες χρόνια μετά τη Μάχη ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας