Ο Ν. Δένδιας και η «επόμενη ημέρα» στην ΝΔ  

30/11/20 | 0 | 0 | 172 εμφανίσεις

Μπορεί από το υπουργείο Εξωτερικών να διαψεύδουν κατηγορηματικά την συνάντηση του Ν. Δένδια με την Άντζελα Μέρκελ, όμως το τελευταίο διάστημα η ελληνική κυβέρνηση φαίνεται να προσπαθεί να ακολουθήσει τις πρωτοβουλίες του υπουργού κ. Δένδια.

Ο οποίος έχει φροντίσει να «κρατήσει αποστάσεις» από τοποθετήσεις συν-υπουργών του που εκφράζουν την ενδοτική γραμμή, όπως π.χ. αυτές που εξέφρασε ο Γ. Γεραπετρίτης. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει και πολλά καθώς ένας υπουργός σε τόσο καίρια θέση δεν μπορεί να παρουσιάζεται ως μη συμμετέχων στις κυβερνητικές αποφάσεις.

Παροικούντες την Ιερουσαλήμ του κομματικου μηχανισμού της ΝΔ θεωρούν ότι με τον τρόπο αυτό ο Ν. Δένδιας θέτει υποθήκες για την «επόμενη ημέρα» μετά τον Κ. Μητσοτάκη. Και με βάση αυτό ερμηνεύουν και τις ιδιαίτερα “σκληρές” δηλώσεις του κατά της Γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελας Μέρκελ

Πάντως δεν είναι ο μόνος. Ήδη και άλλοι έχουν προσπαθήσει να δημιουργήσουν προφίλ πάνω στο οποίο θα μπορέσουν να πατήσουν και παίρνουν “θέσεις μάχης”.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/939713_o-n-dendias-kai-i-epomeni-imera-stin-nd

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    14/1/21 | (0 σχόλια)
    Εκ της Συντακτικής Ομάδας. Υπάρχουν αρκετές θεωρίες σχετικά με την επανάληψη της ιστορίας στο διάβα των αιώνων. Δε γνωρίζουμε ποιες από αυτές ευσταθούν, μα αυτό για το οποίο είμαστε σίγουροι είναι ότι το 2020, δυόμισι χιλιάδες χρόνια μετά τη Μάχη ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας