Ο Νίκος Χατζηνικολάου απαντά στην «Ελληνοφρένεια»: Δε διεκόπη η συνεργασία να λέτε την αλήθεια

21/7/19 | 0 | 0 | 278 εμφανίσεις

«Τιμήσαμε πλήρως το συμβόλαιο και είχατε πάντοτε απόλυτη ελευθερία»

Χωρίς ραδιοφωνική στέγη μένουν οι Θύμιος Καλαμούκης και Αποστόλης Μπαρμπαγιάννηςμέχρι στιγμής, μιας και η «Ελληνοφρένεια» δε θα συνεχιστεί στον ίδιο σταθμό. Οι συντελεστές της εκπομπής ανακοίνωσαν την Παρασκευή τη λήξη της συνεργασίας τους με τον «Real Fm» καθώς φαίνεται πως οι δυο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε στη δημοσίευσή που έκαναν στα social media.

«Αγαπητό κοινό σας ανακοινώνουμε ότι η συνεργασία μας με τον Real διεκόπη. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους συναδέλφους δημοσιογράφους και ηχολήπτες για την καλή…συνεργασία που είχαμε. ‪Ευχαριστούμε και εσάς για την καθημερινή ακρόαση και στήριξη. Ραντεβού στα γουναράδικα. Καλή…αντάμωση!», ήταν το μήνυμα της εκπομπής.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αντέδρασε στην ανακοίνωση: «Δεν διεκόπη η συνεργασία. Να λέτε την αλήθεια. Το συμβόλαιο σας έληξε. Και παρά τις δυσκολίες της εποχής το τιμήσαμε πλήρως και χωρίς καμμία «έκπτωση». Και οικονομικά και δεν ήταν καθόλου εύκολο-και σε ότι αφορά την ΑΠΟΛΥΤΗ ελευθερία που πάντοτε είχατε».

Δείτε τις αναρτήσεις στο Twitter.

newsbeast.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    26/9/20 | (0 σχόλια)
    Protagon Team 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 «Μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα με έναν τρόπο πραγματιστικό», ισχυρίζεται η αρμόδια επίτροπος. Θα είναι ευθύνη εκείνων που οραματίζονται μια «Ευρώπη-φρούριο» ο επαναπατρισμός όλων όσοι αποβιβάζονται ή ξεβράζονται στα ελληνικά νησιά ή στην ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας