Ο Μπόλτον «στόλισε» τον Τραμπ σε γεύμα – Δεν ανέφερε καν το όνομά του

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΜΥΔΡΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΚΟΣΜΟΣ19|09|2019 | 05:17


Υποτιμητικά φέρεται να μίλησε ο Τζον Μπόλτον για τον Τραμπ / Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με «χοντρά» σχόλια «στόλισε» τον Ντόναλντ Τραμπ ο Τζον Μπόλτον, λίγες ημέρες μετά την απόλυσή του από την θέση του συμβούλου για θέματα ασφάλειας, από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με το Politico, ο Μπόλτον κατά την διάρκεια ενός γεύματος, έκανε λόγο για αποτυχημένες πρακτικές του Τραμπ, ενώ προδίκασε πως οι διαπραγματεύσεις με Ιράν και Βόρεια Κορέα, είναι «καταδικασμένες να αποτύχουν».

Μάλιστα, σχολίασε πως η πρόσκληση των Ταλιμπάν στο Καμπ Ντέιβιντ, έστειλε ένα «φρικτό μήνυμα» και πως ήταν μια «ασέβεια» προς τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου, καθώς οι Ταλιμπάν είχαν προσφέρει καταφύγιο στην αλ Κάιντα, σύμφωνα πάντα με το Politico. Το δημοσίευμα, που επικαλείται δύο παρευρισκομένους στο γεύμα, τονίζει ότι ο Μπόλτον «στόλισε» τον Τραμπ αρκετές φορές, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομά του.
Για αποτυχία του Τραμπ μίλησε ο Μπόλτον, για το Ιράν
Ο τέως σύμβουλος εθνικής ασφάλειας επισήμανε πολλές φορές ότι η αποτυχία του Τραμπ να απαντήσει στην ιρανική επίθεση ενάντια σε ένα αμερικανικό drone νωρίτερα το καλοκαίρι, προετοίμασε το έδαφος για την επιθετικότητα της Ισλαμικής Δημοκρατίας τους πρόσφατους μήνες.

Σε κάποιο σημείο μάλιστα, ο Μπόλτον, πρώην πρόεδρος του Gatestone, ισχυρίστηκε ότι αν οι ΗΠΑ είχαν προβεί σε αντίποινα για την κατάρριψη του drone, το Ιράν ίσως να μην είχε πλήξει τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στη Σαουδική Αραβία. Την επίθεση του περασμένου Σαββάτου, την χαρακτήρισε, εξ ορισμού, μια «πράξη πολέμου».

Χθες, ο Ρεπουμπλικανός Πρόεδρος ανακοίνωσε ότι επέλεξε τον διαπραγματευτή των ΗΠΑ σε καταστάσεις ομηρείας, Ρόμπερτ Ο’ Μπράιεν, για να αντικαταστήσει ως σύμβουλος εθνικής ασφάλειας τον σκληροπυρηνικό Τζον Μπόλτον. Την ίδια ώρα από την Καλιφόρνια, ο Τραμπ αναφερόταν στην απόφαση της Fed να μειώσει τα επιτόκια, λέγοντας πως άργησε χαρακτηριστικά, αλλά ήταν «καλή».
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/o-mpolton-stolise-ton-ntonalnt-tramp-se-geyma

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα