Ο Μητσοτάκης ‘επιστρατεύει’ ένα ακόμη στέλεχος του Κώστα Σημίτη για τον συντονισμό της αναδάσωσης της καμένης Β. Εύβοιας! Οι Νεοδημοκράτες αναρωτιούνται: «Φτώχυνε τόσο η Ν.Δ από στελέχη, ώστε να χρειαστεί να καταφύγει ο Πρωθυπουργός στον Σταύρο Μπένο;»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ιδιαίτερη δυσφορία έχει προκαλέσει σε κύκλους παραδοσιακών στελεχών της Ν.Δ το γεγονός ότι για μία ακόμη φορά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε για μια εξαιρετικά σημαντική αποστολή, δηλαδή το πρόγραμμα αναδάσωσης των καμμένων εκτάσεων και σπιτιών της Βόρειας Εύβοιας, ένα πολιτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, το οποίο προέρχεται από το στενό περιβάλλον του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη! «Και δεν είναι η πρώτη φορά! Αλλά είναι ο κανόνας σε αυτή την κυβέρνηση, όπου οι προερχόμενοι από την Ν.Δ αποτελούν μια σταθερή μειοψηφία», σχολιάζουν τα ίδια στελέχη.

Και αναρωτιούνται αμέσως μετά: «Δηλαδή ο Πρωθυπουργός μας, κρίνει ότι η μεγάλη ιστορική παράταξη, την οποία ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και υπηρέτησε με επιτυχία και ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Μητσοτάκης, δεν διαθέτει ικανά στελέχη από τον παραδοσιακό πυρήνα της, για να αναλάβουν τέτοιες κρίσιμες αποστολές;».

Από την ίδια πλευρά υπογραμμίζεται ότι ακόμη και στο Μέγαρο Μαξίμου η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών, που αποτελούν το επιτελείο του Πρωθυπουργού, προέρχονται κυρίως από το στενό περιβάλλον του Κώστα Σημίτη, του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και του Βαγγέλη Βενιζέλου! Δηλαδή ‘εκσυγχρονιστικό Σημιτικό ΠΑΣΟΚ’, με όλα τα γκάζια πατημένα!…

https://europost.gr/o-mitsotakis-epistrateyei-akomi-stelechos-kosta-simiti-ton-syntonismo-tis/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα