Ο Μαργαρίτης Σχοινάς φαβορί για Επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

16/7/19 | 0 | 0 | 322 εμφανίσεις

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς φαίνεται ότι κερδίζει την “εσωτερική” μάχη για Επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πλαίσιο της καινούριας σύνθεσης της Επιτροπής, μετά τις ευρωεκλογές του Μαϊου και τις αλλαγές στα κεντρικά πόστα εξουσίας των Βρυξελλών.

Τη σχετική εκτίμηση καταθέτει η έγκυρη “Καθημερινή”, και μάλιστα με “χτύπημα” στο βασικό πρωτοσέλιδό της, στο περιθώριο της ψηφοφορίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την έγκριση του διορισμού της Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν στο αξίωμα της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Οι σχετικές φήμες για τον Μαργαρίτη Σχοινά είχαν κυκλοφορήσει από την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ιδιαίτερη αξία αποκτά το γεγονός ότι, το ρεπορτάζ της “Καθημερινής” έρχεται μερικές ώρες μετά τη συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντώνη Σαμαρά, καθώς ο Μεσσήνιος πολιτικός εθεωρείτο το απόλυτο φαβορί για το αξίωμα του Επιτρόπου.

Ysterografa.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    26/9/20 | (0 σχόλια)
    Protagon Team 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 «Μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα με έναν τρόπο πραγματιστικό», ισχυρίζεται η αρμόδια επίτροπος. Θα είναι ευθύνη εκείνων που οραματίζονται μια «Ευρώπη-φρούριο» ο επαναπατρισμός όλων όσοι αποβιβάζονται ή ξεβράζονται στα ελληνικά νησιά ή στην ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας