Ο Μακρόν με στυλ …Militaire φέρνει σε δύσκολη θέση κόμματα και κομματάρχες

24/7/17 | 0 | 0 | 562 εμφανίσεις

 

Οι φωτογραφίες του Γάλλου προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν με στρατιωτικές στολές πρέπει να ΄χουν αρχίσει να προκαλούν πονοκέφαλο σε συγκεκριμένα κόμματα τα οποία είχαν δώσει διαστάσεις στην επιλογή Καμμένου να φορά στολή. Ο Μακρόν τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχει σταματήσει να εμφανίζεται με διαφορετικές στρατιωτικές στολές!

Το αν πρέπει ή δεν πρέπει ένας πολιτικός να φορά στρατιωτικές στολές είναι ένα θέμα που στην Ελλάδα τουλάχιστον δεν πρόκειται να λυθεί ποτέ! Όπως και πολλά άλλα τέτοια…σοβαρά ζητήματα. Ας δεχτούμε ότι ο καθένας μπορεί να ΄χει την άποψή του.

Αυτό που είναι δύσκολο να καταπιούμε είναι η απύθμενη υποκρισία συγκεκριμένων κομματικών χώρων που τη μία υποστηρίζουν το ένα και την άλλη το άλλο για το ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ! Την εκλογή Μακρόν για παράδειγμα την παρουσίασαν περίπου ως σωτήρια για την ΕΕ. Δεν γνωρίζουμε αν έχουν την ίδια άποψη τώρα που ο Μακρόν κυκλοφορεί με στυλ…Καμμένου! Μήπως ανακαλέσουν και τα συγχαρητήρια τηλεγραφήματα…

Για τα σοβαρά που φάσκουν κι αντιφάσκουν θα επανέλθουμε…Γιατί δεν μπορεί από τη μία να θεωρείς σκάνδαλο ακόμη και την σκέψη για αναβαθμίσεις και εκσυγχρονισμούς οπλικών συστημάτων και από την άλλη να γράφεις άρθρα και να βγάζεις ανακοινώσεις για τις χαμηλές διαθεσιμότητες. Το “πόσα θες να μας τρελάνεις” πάει γάντι στην περίπτωση.

militaire.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/7/21 | (0 σχόλια)
    Οι Αττίλες, με τον προχθεσινό, είναι τέσσερις. 1ος 20 Ιουλίου 1974 2ος 14 Αυγούστου 1974 3ος 14 Νοεμβρίου 1983 (Ανακήρυξη ψευδοκράτους) 4ος 20 Ιουλίου 2021 Η Τουρκία προχωρά και εμείς μετράμε. Συνήθης τακτική από τότε που, ουσιαστικά, παραδοθήκαμε. Το καθεστώς της Αμμοχώστου είναι διαφορετικό ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο