Ο Μάικλ Κοέν «ξεμπροστιάζει» τον Τραμπ: Τα «χρυσά ντους» στα sex clubs και τα ψέμματα στη Μελάνια

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΨΕΥΤΗΣ, ΝΤΑΗΣ

Εκρηκτικούς ισχυρισμούς εις βάρος του Ντόναλντ Τραμπ, μεταξύ άλλων για «χρυσά ντους» κατά τις επισκέψεις του σε sex club στο Λας Βέγκας, ψέματα στη Μελάνια για τις απιστίες του, και τον μυστικό δίαυλο επικοινωνίας με τον Βλαντίμιρ Πούτιν περιλαμβάνει το νέο βιβλίο του πρώην δικηγόρου του, Μάικλ Κοέν.

Στο μικρό απόσπασμα από τα απομνημονεύματά του με τίτλο “Disloyal, A Memoir” και συγκεκριμένα στον πρόλογο o Μάικλ Κοέν – που έχει κάψει στο παρελθόν τον Τραμπ με τις αποκαλύψεις του στο Κογκρέσο – υποστηρίζει ότι «ο Τραμπ είχε συμπράξει με τους Ρώσους, αλλά όχι με τους εξεζητημένους τρόπους που φαντάζονται όσοι τον δυσφημίζουν», κι ότι «έκλεψε στις εκλογές με ρωσική συνενοχή, όπως θα ανακαλύψετε σ’ αυτές τις σελίδες επειδή το επιχειρηματικό του μοντέλο κι ο τρόπος ζωής του για να “νικά” ήταν το να κάνει τα πάντα – και εννοώ τα πάντα-».
Ο Κοέν αναφέρει επίσης για τον άνθρωπο που υπηρέτησε επί χρόνια προτού στραφεί εναντίον του όταν ξεκίνησε η εις βάρος του δικηγόρου ποινική έρευνα: «Από κάποιες απόψεις, τον ήξερα ακόμα καλύτερα και από τους δικούς του επειδή μπορούσα να δω τον πραγματικό άνθρωπο, όπως συμπεριφερόταν στα strip club, στις σκοτεινές επαγγελματικές συναντήσεις και στις αυθόρμητες στιγμές όπου αποκάλυπτε τι άτομο ήταν πραγματικά: απατεώνας, ψεύτης, νταής, ρατσιστής, θηρευτής (…) Ένα τελευταίο πράγμα που μπορώ να πω με σιγουριά, είναι ότι καθώς θα γυρίζετε τις σελίδες του βιβλίου και θα συναντάτε για πρώτη φορά τον πραγματικό Ντόναλντ Τραμπ: είναι ένα βιβλίο που ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν θέλει να διαβάσετε», αναφέρει.

Τα «χρυσά ντους» στο κλαμπ του Λας Βέγκας, οι απιστίες , τα ψέματα στη Μελάνια
Ο Κοέν αναφέρεται επίσης και σε δικά του σφάλματα, που ομολόγησε στο δικαστήριο με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε τριετή φυλάκιση: «Όταν ο Τραμπ θέλησε να προσεγγίσει τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν μέσω μυστικού διαύλου επικοινωνίας, μου ανατέθηκε να κάνω αυτή τη διασύνδεση (…) «Άφησα απλήρωτους εργολάβους για λογαριασμό του, έκλεψα τους συνεταίρους του, είπα ψέματα στη γυναίκα του Μελάνια για να καλύψω τις απιστίες του και εκφόβισα και έκραξα οποιονδήποτε απειλούσε την πορεία του Τραμπ προς την εξουσία», παραδέχεται.

Και συνεχίζει: «Από τα χρυσά ντους σε σεξ κλαμπ στο Λας Βέγκας, μέχρι τις φορολογικές απάτες, τις συμφωνίες με διεφθαρμένους αξιωματούχους από την πρώην ΕΣΣΔ και τις συνωμοσίες για να κρατήσουν οι κρυφές ερωμένες του Τραμπ το στόμα τους κλειστό, δεν ήμουν απλά ένας μάρτυρας της ανόδου του προέδρου στην εξουσία – συμμετείχα σ’ αυτήν ενεργά και με ενθουσιασμό». Η βρετανική Daily Mail σημειώνει ότι ο Κοέν ενδεχομένως να αναφέρεται σε επίσκεψή του με τον Τραμπ σε κλαμπ ονόματι «The Act», το ρεπερτόριο του οποίου περιλαμβάνει την προσομοίωση ούρησης από performers επί σκηνής.

Εικόνα

Σύμφωνα με τον Κοέν «ο Τραμπ συνέχισε να επιδιώκει μια μεγάλη συμφωνία για κτηματομεσιτικά στη Μόσχα στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Προσπάθησε να διεισδύσει στον κόσμο του Βλαντίμιρ Πούτιν και το περιβάλλον του με τις διεφθαρμένους δισεκατομμυριούχους ολιγάρχες. Το γνωρίζω επειδή προσωπικά μετείχα σ’ αυτή τη συμφωνία και ενημέρωνα τον Τραμπ και τα παιδιά του για όλες τις εξελίξεις, ακόμη κι όταν ο [Ρεπουμπλικανός] υποψήφιος ψευδόταν στον αμερικανικό λαό λέγοντας ότι “δεν υπάρχει σύμπραξη με τη Ρωσία, δεν έχω συναλλαγές με τη Ρωσία”».

Το βιβλίο του Κοέν πωλείται έναντι 32,50 δολαρίων και 40 αν το έχει ο ίδιος υπογράψει. Χθες ο Κοέν ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Τwitter μια φωτογραφία του εξώφυλλου του βιβλίου προαναγγέλλοντας την κυκλοφορία του πριν τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, όταν ο Τραμπ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Τζο Μπάιντεν.

Η αντίδραση του Λευκού Οίκου
Ο Λευκός Οίκος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Κοέν χαρακτηρίζοντας το βιβλίο του «αποκύημα φαντασίας».

Ενώ ο εκπρόσωπός του, Μπράιαν Μόργκενσεν, προσπάθησε να πλήξει την αξιοπιστία των ισχυρισμών του δικηγόρου αναφέροντας ότι ο Κοέν «παραδέχεται ότι έλεγε διαρκώς ψέματα, αλλά περιμένει τώρα από τον κόσμο να τον πιστέψει για να βγάλει λεφτά από τις πωλήσεις του βιβλίου του. Είναι θλιβερό που τα ΜΜΕ εκμεταλλεύονται αυτόν τον θλιβερό κι απελπισμένο άνδρα για να επιτεθούν στον πρόεδρο Τραμπ».

Είχε προηγηθεί η δημοσίευση δύο άλλων βιβλίων που «καίνε» τον Τραμπ, από την ανεψιά του Μαίρη Τραμπ και τον πρώην σύμβουλο εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Τζον Μπόλτον, τα οποία κυκλοφόρησαν παρά τις προσπάθειες του αδελφού του Τραμπ και του υπουργείου Δικαιοσύνης να τα εμποδίσουν.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/maikl-koen-tramp-biblio-hrysa-ntoys-psemmata-melania

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα