Ο λόγος στον λαό

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

του Χρήστου Μπολώση

9|11|2020

Ο φίλος μου ο Μάρκος Κ., Αρχηγός μιάς αναρχοαυτόνομης γευσιγνωστικής Ομάδας, μου έστειλε ένα κείμενο, απόρροια μια συζητήσεως,  που είχε με φίλο του ερευνητή ιολόγο.

Παραθέτω αυτούσιο το κείμενο, δηλώνοντας, διότι σούρνεται και Χρυσοχοΐδης, ότι ουδόλως ασπάζομαι τα αναγραφόμενα στην επιστολή και τα αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας, όπως έλεγε και ο Βελουχιώτης στις δηλώσεις μετανοίας που υπέγραφε. Οι κρυστάλλινες θέσεις μου άλλωστε φαίνονται και στα σχόλια που ακολουθούν το κείμενο. Και καλού κακού αναφωνώ: «Ζήτω ο Κυριάκος Μητσοτάκης»!

Ακολουθεί το κείμενο:

«Μόλις τελείωσα την τηλεφωνική μου συνομιλία με έναν φίλο μου ιολογο ερευνητή που τον γνωρίζω από το 1980.

Εξεπλάγην με αυτά που μου είπε ο ερευνητής, που είναι στην πρώτη γραμμή στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Όλοι γνωρίζετε ότι η επιστημονική ονομασία του ιού είναι covid 19

Αυτός υπάρχει στην Ελλάδα και προσβάλει τους Έλληνες

Υπάρχει όμως και ένα άλλο στέλεχος του ιού ο covid 19+ που έχει πάνω του ένα έξυπνο γονίδιο.

Ε λοιπόν αυτός ο covid 19+, δια του έξυπνου γονιδίου:

α. Ξεχωρίζει και δεν προσβάλει τους «αλληλέγγυους δια πάσαν χρήσιν» και διαφόρους κομμουνιστές που μαζεύονται έξω από τα δικαστήρια για να πιέσουν να τιμωρηθεί η Χρυσή Αυγή. Κατά δήλωση του Αδώνιδος μαζεύτηκαν για ιερό σκοπό. (Σημείωση δική μου: Ο ιός το γνώριζε φυσικά αυτό, όπως μάλλον θα γνωρίζει και τον κ. Άδωνι).

β. Δεν προσβάλει τους «αλληλέγγυους δια πάσαν χρήσιν» που έκαναν αντισυγκέντρωση για να μην  πάνε, απλοί άνθρωποι, να προσκυνήσουν στο μνημείο των δολοφονημένων παιδιών της Χρυσής Αυγής. Όσοι πήγαν στο μνημείο συνελήφθησαν, ενώ οι «αλληλέγγυοι δια πάσαν χρήσιν» απλώς προσήχθησαν στην αστυνομία (2-3 άτομα συνελήφθησαν, αλλά μετά  παρουσίασαν χαρτί στον εισαγγελέα υπογεγραμμένο από τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ ότι δεν κολλάνε ιό και αφέθησαν ελεύθερα).

γ. Ο ιός δεν κολλάει στους οπαδούς του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ούτε στους λαθρομετανάστες, που διαδήλωσαν χωρίς μάσκες στο Σύνταγμα. (Σημείωση δική μου: Προφανώς έχει κι’ αυτός γούστο.)

Οι αναρχοαριστεροί μάλιστα δήλωσαν άτι επειδή δεν τους κολλάει ο ιός, θα διαδηλώσουν και για το πολυτεχνείο και για τον Γρηγορόπουλο. Απορώ πώς με τόσους ήρωας που έχει η Ελλάδα,  δεν έχει απογειωθεί σε όλους τους τομείς, ενώ αντιθέτως έχει… προσγειωθεί σχεδόν σε όλους, προσθέτω εγώ ο ψεκασμένος.

δ. Δεν κολλάει αυτό το έξυπνο στέλεχος στους … Ρομά. Επειδή είμαι στο Μεσολόγγι βλέπω αστυνομικούς να κάνουν παρατηρήσεις στους Έλληνες για μη χρήση μάσκας αλλά όχι στους Ρομά, που όχι μόνο δεν φοράνε μάσκες,  άλλα και μπαίνουν μέσα στα αγροτικά – σκοτώστρες τους, πολλοί μαζί,  άντρας, γυναίκα και 5-6 παιδιά όλοι στριμωγμένοι. Ρώτησα έναν αστυνομικό: «Γιατί δεν τους γράφετε αυτούς;» και μου απάντησε : «Πού να μπλέξω εγώ με τέτοιους;».

ε. Σίγουρα ο covid 19+, δεν κολλάει στους μουσουλμάνους προσκυνητές στο άρτι ανοιχθέν  τζαμί στον  Βοτανικό. Στις εκκλησίες βεβαίως απαγορεύεται να πάμε για να μην κολλήσουμε ιό, διότι εκεί, όπως είπε ο ιολόγος φίλος μου, πάει ο convid 19+,  ενώ στα τζαμιά όχι!…

Βέβαια μέχρι πριν από λίγο δεν ήξερα ότι υπάρχει το στελέχυς του ιού convid 19+  που δεν προσβάλει τις παραπάνω κατηγορίες.

Ίσως η αστυνομία με ειδικές μυστικές εντολές του Φουσέ (ήταν επί χρόνια υπουργός αστυνομίας σε όλες τις κυβερνήσεις της Γαλλίας τα έτη 1800 έως 1820) Χρυσοχοΐδη να το ξέρει.

Ο Μητσοτάκης, όμως, ο  Χαρδαλιάς, αλλά και ο Σωτήρης θα έπρεπε να τα πουν όλα αυτά να ενημερώσουν τον Ελληνικό λαό για τα δυο στελέχη του ιού και ποιους δεν κολλάει  και να  σταματήσουν  να μιλάνε για fakenews, αλλιώς δεν μας πείθουν για τα μέτρα που παίρνουν».

Σχόλια

Φίλος ο Μάρκος, φιλτάτη όμως η αλήθεια, γι’ αυτό και θα μου επιτρέψει να κάνω λίγα σχόλια στο κείμενό του:

α. Ο φίλος του ιολόγος είναι σίγουρα ψεκασμένος, καθόσον ο μόνος που λέει την αλήθεια την Ελλάδα, είναι ο Σωτήρης. Πού το  βρήκε το έξυπνο γονίδιο ο κ. ιολόγος;  Σήμερα στην Ελλάδα έξυπνος είναι μόνο όποιος αποφασίζει η κυβέρνηση και ο κ. Χαρδαλιάς.

β.  Στους απλούς ανθρώπους, που πήγαν να προσκυνήσουν στην μνήμη των Καπελώνη – Φουντούλη (αλήθεια κ Χρυσοχοΐδη, πότε επί τέλους θα βρείτε τους δολοφόνους τους;), καλώς απαγορεύτηκε η προσέγγιση, διότι μπορεί μεν οι «αλληλέγγυοι δια πάσαν χρήσιν», να μην κολλάνε τον ιό, αυτοί όμως κολλάνε. Για το καλό τους ρε παιδιά το κάνανε….

γ. Σαφώς και υπάρχουν ψεκασμένοι. Άλλωστε το λέει συνεχώς ο κ. πρωθυπουργός. Υπάρχουν όμως και… πληρωμένοι. Αυτό δεν το λέει κανένας. Ίσως επειδή είναι γνωστό.

δ.  Και κάτι σχετικό. Διπλασιάσθηκαν τώρα όλα τα πρόστιμα. Ουαί κι’ αλλοίμονο όποιος συλληφθεί παραβάτης. Θα φάει τρακοσάρι ξεγυρισμένο που θα του ‘ρθει ο ουρανός σφοντύλι.  Δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι ό,τι αναδρομικά μας έδωσαν,  βάλθηκαν να μας τα πάρουν πίσω.

ε. Κλείνοντας, δηλώνω επισήμως και με όλη μου την δύναμή ότι λατρεύω τον κ. Μητσοτάκη, πιο πολύ και από τον κ. Πέτσα (ξέρετε αυτόν που μέχρι την Πέμπτη μας έλεγε ότι δεν θα επιβληθεί νέο απαγορευτικό και την Παρασκευή το φάγαμε στη μάπα) και στο παιδικό μου δωμάτιο ξεκρέμασα την φωτογραφία της ΑΕΚ και κρέμασα αυτήν της πολυχρονεμένης μας κυβερνήσεως. Ωσαννά!!!

εφημερίδα “Δημοκρατία”

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα