Ο Κοτζιάς μας προειδοποιεί για τον κίνδυνο της… Βουλγαρίας!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Το να είσαι εκτός τόπου και χρόνου έχει προφανώς τα πλεονεκτηματά του. 

Έτσι μπορείς, για να δικαιολογήσεις την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών να πεις στα σοβαρά ότι η χώρα μας σήμερα κινδυνεύει από την … Βουλγαρία. Αυτό πάνω μας είπε ο πρωήν υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε περισπούδαστο άρθρο του σε βαλκανικό (sic) πρακτορείο.

Στο οποίο αναφέρει: “στην ελληνική πλευρά, αντί να αγκαλιάσουν την Βόρεια Μακεδονία, αντί να αντισταθούν στον μεγαλοβουλγάρικο σοβινισμό που τόσο ακριβά τον έχει πληρώσει και ο ελληνικός λαός και η ελληνική γη, τυφλωμένοι από το αντι-Πρέσπες μένος τους, στηρίζουν μια πολιτική που οι μακεδονομάχοι μας συνέτριψαν πολιτικά και στρατιωτικά πριν από 120 χρόνια“.

Φυσικά για μια ακόμη φορά του έφταιξαν οι “ακροδεξιοί” Έλληνες που δεν κατάλαβαν το “σχέδιό”  του και θεωρούν ότι τόσο η κυβέρνηση στην οποία συμμετείχε όσο και η νύν είναι εκτεθειμένες από την στάση της Βουλγαρίας έναντι των Σκοπίων. Φταίμε εμείς που δεν χειροκροτάμε όταν ο Ζάεφ φωνάζει ότι  οι Μακεδόνες και η Μακεδονία θα μπούν στην ΕΕ. 

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/940630_o-kotzias-mas-proeidopoiei-gia-ton-kindyno-tis-voylgarias

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΟΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΚΡΟΒΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΜΙΤΑΤΖΗ ΚΟΤΖΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ:
    “Δεν έχουν αντιληφθεί την εθνογένεση στη διάρκεια του 20ου αιώνα ενός νέου σλαβικού έθνους, των Σλαβομακεδόνων. Οι τελευταίοι, μετά την Συμφωνία των Πρεσπών και τις συνταγματικές αλλαγές που έχουν γίνει, έχουν ενταχθεί σε ένα πολυεθνικό κράτος που δημιουργεί ένα νέο «έθνος από εθνότητες» (όπως το ισπανικό) όπου συμμετέχουν Σλαβομακεδόνες, Αλβανοί, Βλάχοι και άλλοι”…!

  2. Όλα τα είχαν αντιληφθεί οι κ.κ. Τσίπρας και Κοτζιάς -είχαν βλέπετε και κολαούζους ιστορικούς, διπλωμάτες και στρατιωτικούς ακόμη-αλλά η απόφαση όλων των Αριστερών-πάσης αποχρώσεως-είχε ληφθεί από το 1944 να ονομασθεί αυτή η περιοχή Μακεδονία και αυτό όταν ”ήρθε το πλήρωμα του χρόνου” το έκαναν πράξη και με το παραπάνω μάλιστα.
    Το ανεξήγητο είναι πως συνέπραξε μαζί τους ο κ.Καμμένος με τους ΑΝΕΛ του και επέτρεψε να υπογραφεί αυτή η Συμφωνία .
    ΜεγαλοΣωβινιστές λέει τώρα ο κ.Κοτζιάς τους Βουλγάρους ,που είναι σύμμαχοι μας στο ΝΑΤΟ και εταίροι μας στην Ευρωπαική Ένωση και οικτίρει-κατηγορεί τους συντρόφους του στον ΤσιπροΖύριζα ,που ”δεν χειροκροτούν όταν ο Ζάεφ φωνάζει ότι οι Μακεδόνες και η Μακεδονία θα μπουν στην Ε.Ε”.(ο,τιδήποτε άλλο μπορεί να είναι αλλά μυαλό έχουν και φοβούνται να προκαλέσουν).
    Πάντως είναι και ”σαδιστής”- συν τοις άλλοις για το 80% των Ελλήνων ,που ήταν αντίθετοι με αυτήν Συμφωνία- ο κ.Κοτζιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα