Ο Καμμένος έθεσε στην ΕΕ την τουρκική προκλητικότητα

27/4/17 | 0 | 0 | 539 εμφανίσεις

Στη Σύνοδο υπουργών Εθνικής Άμυνας στη Μάλτα
Το εξαιρετικά επίκαιρο θέμα της αμφισβητήσεως των συνόρων της Ελλάδας και της ελληνικότητος κατοικημένων νησιών, σε συνδυασμό με τις συνεχείς προκλήσεις στον αέρα και στη θάλασσα του Αιγαίου, που αποτελούν ταυτοχρόνως και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, από την Τουρκία, που έχει κορυφωθεί τις τελευταίες ημέρες, έθεσε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, στη σύνοδο των ομολόγων του της ΕΕ, που ολοκληρώθηκε σήμερα στη Μάλτα.
Επίσης, ο Υπουργός στην παρέμβασή του στην άτυπη σύνοδο των ομολόγων του της ΕΕ πρότεινε την επαύξηση των δυνατοτήτων της ΕΕ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που αφορούν την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών στη Μεσόγειο. Σημειώνεται ότι στη διάρκεια της διημέρου συνόδου των ΥΠΑΜ της ΕΕ συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν την επιχείρηση “Sophia” της Ενώσεως στην κεντρική Μεσόγειο, θέματα μεταναστεύσεως και τρομοκρατίας στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογειακής λεκάνης, καθώς και η υπό διαμόρφωση Ευρωπαϊκή Άμυνα, όπως και θέματα στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των χωρών – μελών της ΕΕ.
Λ.Σ.Μ.  Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης

http://www.parapolitika.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    26/1/21 | (4 σχόλια)
    του Παντελή Σαββίδη Μετανεωτερική είναι η εποχή της απόλυτης σχετικοποίησης. Δεν υπάρχει καμιά αλήθεια, μόνο αφηγήματα, τα οποία όποιος θέλει αποδέχεται. Ακόμη και τα έθνη είναι κατασκευές που δημιουργήθηκαν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες μιας εποχής. Μέσα στον κυκεώνα των ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας