Ο Ιμάμογλου διαλύει το παραμάγαζο Ερντογάν στην Πόλη: Συγκεντρώνει τα δημοτικά αυτοκίνητα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Νέα σύγκρουση μεταξύ του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου και του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ προμηνύεται στην Τουρκία μετά από την απόφαση Ιμάμογλου να ζητήσει τη συγκέντρωση όλων των αυτοκινήτων του δήμου στην περιοχή Γενί Καπί, με στόχο να αποδείξει ότι πολλά από αυτά ενοικιάστηκαν από τον προηγούμενο δήμαρχο, του ΑΚΡ, χωρίς να χρειάζονται.

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου ζήτησε να συγκεντρωθούν όλα τα αυτοκίνητα του δήμου στο Γενί Καπί και μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 400, ενώ η συγκέντρωσή τους θα συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή. Το ΑΚΡ ωστόσο αντιδρά και πολλά φιλοκυβερνητικά μέσα χαρακτηρίζουν σόου την κίνηση Ιμάμογλου.

Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού σε ερώτηση εάν θα διορίσει επιμελητή του δήμου, απομακρύνοντας τον Εκρέμ Ιμάμογλου, απάντησε ότι θα προβεί σε δήλωση την Κυριακή και δήλωσε ότι το τουρκικό κράτος “δεν είναι κράτος αντίσκηνο”, διοικείται με νόμους και κανόνες.

“Ένας δήμαρχος είναι δήμαρχος στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που του δόθηκαν”, είπε ο Σουλεϊμάν Σοϊλού. Ο Εκρέμ Ιμάμογλου ανταπάντησε ότι δεν τον ενδιαφέρει η πολεμική

. Με πληροφορίες ΚΥΠΕ

Πηγή: Ο Ιμάμογλου διαλύει το παραμάγαζο Ερντογάν στην Πόλη: Συγκεντρώνει τα δημοτικά αυτοκίνητα https://hellasjournal.com/2019/09/o-imamogloy-dialyei-to-paramagazo-erntogan-stin-poli-sygkentronei-ta-dimotika-aytokinita/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα