Ο Ερντογάν στο Ισραήλ και για ιατρικούς λόγους

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

Μετά από αίτημα του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου τον Μάιο του τρέχοντος έτους, μια ισραηλινή ιατρική ομάδα στάλθηκε στην Τουρκία για να εξετάσει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. O ιατρικός φάκελλος του Ερντογάν κατατέθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Sheba στο Ramat Gan του Ισραήλ. Το επόμενο ταξίδι του Ερντογάν στο Ισραήλ* δεν θα είναι μόνο πολιτικό και διπλωματικό, αλλά και ιατρικό.

Ο Πρόεδρος Ερντογάν επέζησε από καρκίνο του παχέος εντέρου μετά από χειρουργική επέμβαση στις 26 Νοεμβρίου 2011 στην Κωνσταντινούπολη. Τα αποτελέσματα της βιοψίας του παχέος εντέρου έδειξαν ότι είχε έναν όγκο γνωστό ως λαχνοειδή αδένωμα, που σημαίνει ότι είχε μια προχωρημένη μορφή αδενώματος και πρόδρομο του καρκίνου. Ανησυχώντας για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, ο Ερντογάν εμφάνισε επίσης νευρολογικές διαταραχές. Εμφανίζεται δημόσια με μεγάλη προσοχή και φροντίζει πολύ να διατηρεί τις ισορροπίες του μπροστά στις κάμερες.

Να σημειωθεί ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Yair Lapid και ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκαν στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ ενέκρινε τη Δευτέρα τον διορισμό της Ίρι Λίλιαν ως πρέσβυρας του Ισραήλ στην Τουρκία, έναν μήνα μετά την πλήρη αποκατάσταση των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

*Σύμφωνα με το Jewish Telegraphic Agency, που επικαλείται συμμετέχοντα στη συνάντηση του Ερντογκάν με το εβραϊκό λόμπι στη Νέα Υόρκη, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε πως σχεδιάζει επίσκεψη στο Ισραήλ το επόμενο διάστημα.

πηγή: JavaNews

 

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα