Ο Ερντογάν κέρδισε: Πού πάμε τώρα;

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Γράφει ο Παντελής Σαββίδης

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Επιβάλλεται να διαβάζουν -ιδιαίτερα όσοι θέλουν να σχολιάσουν τα άρθρα-όλο το κείμενο των άρθρων .
    Διαβάζουμε λοιπό στην αρχή του άρθρου ” Ο Ερντογάν αποδείχθηκε ανθεκτικός , παρά τις καταγγελίες για νοθεία στις εκλογές και για έλεγχο του προεκλογικού κλίματος από τα προσκείμενα σε αυτόν μέσα ενημέρωσης και το κράτος. Ατασθαλίες και νοθείες θα έγιναν , όμως και η διαφορά είναι μεγάλη ” (4,4%).
    Τι πολιτική σοφία και σοβαρότητα θα απέπνεε αν αυτή η φράση γραφόταν στις εφημερίδες της Αντιπολιτεύσεως μετά τις ελληνικές εκλογές της 29ης Οκτωβρίου 1961 , που χαρακτηρίστηκαν από τον ”Γέρο της Δημοκρατίας” ως εκλογές της βίας και νοθείας και αυτή η αναπόδεικτη εμμονή του οδήγησε στις πολιτικές εκτροπές και την πολιτική αστάθεια , η οποία ”απέφερε” το Κίνημα της 21ης Απριλίου 1967;;;.
    Γιατί δεν έγραψε τότε το γνωστό σοβαρό Συγκρότημα Τύπου ότι αποδείχθηκε ανθεκτικός ο Καραμανλής , όταν η ΕΡΕ του έλαβε το 50,81% ,η ΕΚ το 33,66% (17 μονάδες διαφορά και όχι 4 τώρα του κ. Ερντογάν) και το ΠΑΜΕ (πρώην ΕΔΑ) το 14,63% ;;;.
    Αλλά είπαμε να φύγει ο ”ολετήρας” του Έθνους και της Δημοκρατίας Μακεδόνας Καραμανλής και ας διχασθούν οι Έλληνες και ας γίνει η Πατρίδα ”ποδοσφαιρικό γήπεδο” με οπαδική βία Ελλήνων κατά Ελλήνων μέχρι το 1967.
    Ελπίζουμε να μην έχουμε αύριο αμφισβήτηση του σημερινού εκλογικού αποτελέσματος.
    ΤΕΛΟΣ εκτίμησαν λανθασμένα την προεκλογική κατάσταση στην Τουρκία οι δημοσκόποι της Αριστεράς , που δεν υπολόγισαν ότι ο κ. Ερντογάν με 20ετή συνεχή παραμονή στην εξουσία -περισσότερα χρόνια από τον Κεμάλ- ΕΝΩΣΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ,ένωση που επικρατεί σε όλα τα λαϊκά στρώματα και στην μεγάλη ύπαιθρο χώρα του των 85 περίπου εκατομμυρίων κατοίκων.
    Αυτοί οι δημοσκόποι και αναλυτές νομίζουν ότι οι Τούρκοι επαρχιώτες ”καίγονται” για δικαιώματα και ξεχνούν να αγαπούν την Τουρκία και το Ισλάμ .
    Την ίδια πλάνη έχουν και οι Έλληνες εκσυγχρονιστές ,δικαιωματιστές και όλοι οι Αριστεροί , που πιστεύουν ότι οι περισσότεροι Έλληνες έγινα άθεοι , αντιρατσιστές ”κοιτάζουν μόνο την τσέπη τους” και τα υλιστικά παρόμοια , όπως νομίζουν -χρόνια τώρα- ότι και με τους οι 50 στους δρόμους καθημερνά θα κάνουν επανάσταση για να φύγει η Δεξιά , η οποία -ας μη ξεχνάμε- είναι η ραχοκοκαλιά του Έθνους και το Έθνος δεν είναι κακή λέξη γιαυτό και επιβάλλεται να την ζωντανέψουμε και στην Ελλάδα για να μας υπολογίζουν όλοι και κυρίως ο κ. Έρντογάν .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα