Ο Ελληνισμός βουλιάζει… Η μοιραία κυβέρνηση είναι εδώ

Print Friendly, PDF & Email
spot_img

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μην έχετε καμία αυταπάτη κύριοι. Η κυβέρνηση ουσιαστικά έχει καταρρεύσει, κι αυτή η εξέλιξη δεν μπορεί πλέον να ανακοπεί…

Η ανικανότητά της να χειριστεί με αξιοπρέπεια και με την απαιτούμενη εθνική ευθύνη, τον απόλυτο εκτροχιασμό του μεταναστευτικού, επιβεβαίωσε πως η χώρα παραμένει ακυβέρνητο σαπιοκάραβο στα χέρια ανίκανων διεκπεραιωτών, σε μια εποχή που η υβριδική επίθεση κλιμακώνεται. Οι ανησυχίες ότι πάρα πολύ σύντομα αυτή η επίθεση θα προσλάβει υπέρθερμα χαρακτηριστικά, δεν είναι διόλου αβάσιμες. Την ίδια στιγμή…

Οι χειρότεροι φόβοι μας, επιβεβαιώθηκαν ήδη, με όσα απαράδεκτα διαδραματίζονται στο Αιγαίο και στην διαχείριση του Κυπριακού. Η υπόθεση των F-16 δεν ήταν μια απλή διαχειριστική αστοχία. Ήταν το λάθος μήνυμα… Που εξέπεμψαν την λάθος στιγμή… Και που ουσιαστικά προσφέρθηκε σ έναν αντίπαλο, βουλιμικό και πρόθυμο να καταπιεί στο πέρασμά του τα πάντα.

Η Ελλάδα με ευθύνη ενός αμήχανου και ελάχιστου πρωθυπουργού, με την απόφασή της να ακυρώσει την πτήση των F-16, όχι μονάχα επισφράγισε την οριστική εγκατάλειψη της Κύπρου, αλλά εγκαινίασε μια αποφράδα τακτική ενδοτικότητας και ραγιαδισμού, που δυστυχώς δεν μαζεύεται, γιατί ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο οι ίδιες οι εξελίξεις.

Η Τουρκία από χθες, αναβάθμισε στο έπακρο τα χαρακτηριστικά της εισβολής που κλιμακώνει στην επικράτεια της κυπριακής Δημοκρατίας, και η Ελλάδα δυστυχώς αυτοπαγιδεύτηκε σε σειρά αστοχιών, με αποκορύφωμα την…

ολέθρια απόφαση του πρωθυπουργού για την ακύρωση της πτήσης των F-16, και περιορίζεται να παρακολουθεί τις εξελίξεις αμήχανη και ανίκανη να αντιδράσει.

Το λάθος μήνυμα προφανώς το πήραν ΚΑΙ οι Γάλλοι, οι οποίοι δεν έχουν λόγο να εμπλακούν στην όποια αντιπαράθεση, από την στιγμή που αισθάνονται πως μεταξύ των δύο, ο αποφασισμένος θα είναι αυτός που θα προσδώσει ταυτότητα στην κυριότητα, και οι ίδιοι σε κάθε περίπτωση θα διατηρήσουν το δικαίωμα στην νομή της. Το επιχειρηματικό «όνειρο» που τροχοδρόμησε η Κυπριακή Δημοκρατία, ελάχιστα απέχει από το να αποτελέσει ένα ολοκληρωμένο λάφυρο, μέρος του συνολικότερου γεωπολιτικού πλιάτσικου που υλοποιεί η τουρκική γεωπολιτική πειρατεία.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, απέτυχε να διαχειριστεί τον επιθετικό συνδυασμό των δύο κρίσιμων εθνικών προκλήσεων, και στην ουσία έχει ήδη καταρρεύσει υπό το βάρος της αναποφασιστικότητας και της ατολμίας της…

Με την ολέθρια διαχείριση του μεταναστευτικού, οδηγεί την χώρα σε απόλυτη παράλυση, ενώ σύντομα με τις επιλογές της, πρόκειται να πυροδοτηθούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις, σε μια πολυεστιακή κρίση με προεκτάσεις απρόβλεπτες

  • Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, εγκατέλειψε αμετάκλητα την Κύπρο, υποκύπτοντας ταπεινωτικά στις απειλές των Τούρκων εκβιαστών…
  • Επιτάχυνε τον εκφυλισμό του συνόλου των δήθεν στρατηγικών συμμαχιών της χώρας, και κανείς πλέον δεν έχει λόγο να ασχοληθεί σοβαρά με μια χώρα, ανίκανη και απρόθυμη να υπερασπιστεί τα αυτονόητα…
  • Διχάζει τον λαό…
  • Καταγράφεται διεθνώς ως μια κυβέρνηση ανίκανη, που δεν διαθέτει στοιχειώδη στρατηγική για τον τόπο, με τους μισούς υπουργούς της να επενδύουν στην εξαπάτηση των πολιτών πουλώντας ημίμετρα και μαυρογιαλουρισμούς, και με τους άλλους μισούς να δηλώνουν αποφασισμένοι να ξεπουλήσουν, ότι έχει απομείνει ακόμη όρθιο σ αυτήν την χώρα…

Το μοιραίο της ολίσθημα συντελείται αυτή την στιγμή, με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ να υφαρπάζει ουσιαστικά και την τελευταία ικμάδα αυτού του τόπου, με την σύμφωνη γνώμη μιας κυβέρνησης, που θεωρεί πως μπορεί να επιβιώσει, η ίδια και η χώρα, εκεί που θυσιάζονται Ιφιγένειες, και η εθνική αξιοπρέπεια αντικαθίσταται από την νοσηρή αντίληψη του παρασιτικού προστατευτισμού.

Εναποθέτουν τα πάντα σε μια ψευδαίσθηση. Στην ψευδαίσθηση που λέει πως οι απαιτήσεις της ενεργειακής ασφάλειας και της ασφάλειας του Αμερικανικού περιφερειακού σχεδιασμού, θα διασφαλίσουν μοιραία και την ακεραιότητα της χώρας.

Η πραγματικότητα ωστόσο, είναι πολύ διαφορετική από τον τρόπο που θέλει να την αντιλαμβάνεται η νοσηρότητα των φοβικών τους σεναρίων.

  • Ο Ελληνισμός βουλιάζει στα νερά της Κυπριακής ΑΟΖ, παραδομένος στο έλεος της Τουρκικής πειρατικής αλητείας…
  • Με το «Πρωτόκολλο Τροποποίησης της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας» (Mutual Defense Cooperation Agreement – MDCA) που υπογράφεται σήμερα στην Αθήνα, κρίσιμη εθνική υποδομή τίθεται και τυπικά υπό τον απόλυτο έλεγχο των Αμερικανών. Ο στρατηγικός τους σχεδιασμός λοιπόν μπορεί να προχωρήσει απρόσκοπτα, χωρίς να έχουν πλέον ανάγκη τους πρόθυμους πολιτικούς σαλτιμπάγκους της Αθήνας.
  • Και η πολυσυζητημένη ισορροπία στο πλαίσιο της ενεργειακής ασφάλειας, είναι προφανές ότι μπορεί να διασφαλίζεται, ΚΑΙ με τροποποιημένους όρους, αλλά ΚΑΙ με τροποποιημένη την σύνθεση των πρωταγωνιστών και των κομπάρσων που θα την υπηρετήσουν.

Και αυτή η εξέλιξη, είναι το τίμημα από τις επιλογές μιας κυβέρνησης που αντί να επενδύσει στην ανάγκη διαμόρφωσης μιας πραγματικής εθνικής στρατηγικής προστασίας, επιβίωσης και ενδυνάμωσης του Ελληνισμού… Αυτή επέλεξε για μια ακόμη φορά, να επενδύσει στον παρασιτισμό, στην δουλοπρέπεια και στις ανεπίτρεπτες αυταπάτες.

Αυτή η κυβέρνηση… Είχαμε προειδοποιήσει και δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε (βλέπε ΕΔΩ)… Θα είναι τελικά η μοιραία κυβέρνηση για τον τόπο.

Τα μηνύματα που εξέπεμψαν… Ο Πρωθυπουργός… Οι Υπουργοί του… Οι Σύμβουλοί του (εμφανείς και μη) που αβαντάρισαν αυτόν τον επικίνδυνο κατήφορο… Ακόμη και ο ανεκδιήγητος πρόεδρος της Δημοκρατίας, υπήρξαν καταστροφικά. Εχθροί και σύμμαχοι τα εισέπραξαν και σπεύδουν να τα εξαργυρώσουν, επιταχύνοντας το μεγάλο πλιάτσικο με θύμα την χώρα και την Κύπρο.

Για όλους εμάς η αγανάκτηση και η αποστροφή δεν αρκεί. Είναι η ώρα που οι συνειδητοποιημένοι πολίτες, θα πρέπει να αναλάβουν πολιτική  δράση…

  • Πριν σύρουν την κοινωνία στον διχασμό…
  • Πριν καταφέρουν να εμπλέξουν τις δεκάδες χιλιάδες των μεταναστών που κατέκλυσαν την χώρα με την ανοχή τους, σε σενάρια αποσταθεροποίησης…
  • Πριν παραλύσουν οριστικά τα πάντα σ αυτόν τον τόπο…

Οι υγιείς δημοκρατικές – πατριωτικές δυνάμεις του τόπου μας, θα πρέπει να δρομολογήσουν την δική τους σθεναρή πολιτική περπατησιά, φιλοδοξώντας να παραμείνει η χώρα πραγματικά όρθια, μακριά από τις ψευδαισθήσεις της κίβδηλης και παραμυθένιας «ανάπτυξης» που σερβίρουν, για να ολοκληρώσουν την καταστροφή.

Οι ανατροπές που θα δρομολογηθούν σε ολόκληρη την Ευρώπη, θα είναι δραματικές. Και η πατρίδα μας, θα πρέπει να βρεθεί στο επίκεντρο αυτών των ανατροπών, με τους δικούς της πολιτικούς πρωταγωνιστές, όρθια και αποφασισμένη να επιβιώσει.

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,748ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
24,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -spot_img

Τελευταία Άρθρα