Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβας ζητά να κλείσουν άμεσα τα δημοτικά

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Να κλείσουν και τα δημοτικά σχολεία – τουλάχιστον  στην πόλη του – ζήτησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβας

Ειδικότερα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή τόνισε πως εκτιμά ότι θα έπρεπε να μπει λουκέτο και στα Δημοτικά Σχολεία.

“Ξεκινήσαμε με ανοιχτά όλα τα σχολεία, έκλεισαν τα Λύκεια, έκλεισαν τα Γυμνάσια, έχω την εντύπωση ότι πρέπει να κλείσουν και τα Δημοτικά. Αυτό δεν είναι μια δική μου εισήγηση. Ο δήμαρχος έχει μια εικόνα της πόλης συνολική. Δέχομαι πληροφορίες ότι κάθε μέρα δημοτικά σχολεία πρέπει να απολυμανθούν, υπάρχουν κρούσματα, υπάρχει συνωστισμός γονέων έξω από τις σχολικές αυλές όλα αυτά προκαλούν μια εικόνα η οποία πραγματικά δεν είναι ότι καλύτερο. Άρα από τη στιγμή που βλέπουμε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα και από τη στιγμή που πρέπει πλέον να είμαστε πιο αυστηροί, θα πρέπει να επέμβουμε και σε αυτό”

Μάλιστα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε πως δεν είναι ώρα για “παιχνίδι ευθυνών”, αφού σύμφωνα με τον ίδιο, “το τι έφταιξε, ποιος έφταιξε είναι το λιγότερο το ελάχιστο που ενδιαφέρει τους πολίτες“.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/aytodioikisi/933971_o-dimarhos-thessalonikis-k-zervas-zita-na-kleisoyn-amesa-ta

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα