Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβας ζητά να κλείσουν άμεσα τα δημοτικά

13/11/20 | 0 | 0 | 77 εμφανίσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Να κλείσουν και τα δημοτικά σχολεία – τουλάχιστον  στην πόλη του – ζήτησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβας

Ειδικότερα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή τόνισε πως εκτιμά ότι θα έπρεπε να μπει λουκέτο και στα Δημοτικά Σχολεία.

“Ξεκινήσαμε με ανοιχτά όλα τα σχολεία, έκλεισαν τα Λύκεια, έκλεισαν τα Γυμνάσια, έχω την εντύπωση ότι πρέπει να κλείσουν και τα Δημοτικά. Αυτό δεν είναι μια δική μου εισήγηση. Ο δήμαρχος έχει μια εικόνα της πόλης συνολική. Δέχομαι πληροφορίες ότι κάθε μέρα δημοτικά σχολεία πρέπει να απολυμανθούν, υπάρχουν κρούσματα, υπάρχει συνωστισμός γονέων έξω από τις σχολικές αυλές όλα αυτά προκαλούν μια εικόνα η οποία πραγματικά δεν είναι ότι καλύτερο. Άρα από τη στιγμή που βλέπουμε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα και από τη στιγμή που πρέπει πλέον να είμαστε πιο αυστηροί, θα πρέπει να επέμβουμε και σε αυτό”

Μάλιστα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε πως δεν είναι ώρα για “παιχνίδι ευθυνών”, αφού σύμφωνα με τον ίδιο, “το τι έφταιξε, ποιος έφταιξε είναι το λιγότερο το ελάχιστο που ενδιαφέρει τους πολίτες“.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/aytodioikisi/933971_o-dimarhos-thessalonikis-k-zervas-zita-na-kleisoyn-amesa-ta

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    1/12/20 | (1 σχόλια)
    Νίκος Χ. Βαρσακέλης Καθηγητής Βιομηχανικής Πολιτικής Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης barsak@econ.auth.gr Μετα το καλοκαίρι, και ειδικά μετά τον Οκτώβριο, η δημόσια συζήτηση και η συμπεριφορά πολιτών, πολιτικών και κομμάτων μου έφερε στον νου το ποίημα του αείμνηστου συνάδελφου Μελέτη Θεοφίλου: Λέω να ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας