Ο Γιώργος Παπανδρέου αποθεώθηκε από τους βουλευτές της ΝΔ και δεν το περίμενε ούτε ο ίδιος

14/12/20 | 1 | 0 | 165 εμφανίσεις

Σίγουρα δεν το περίμενε ούτε ο ίδιος. Σίγουρα όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στη βουλή και είδαν τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να χειροκροτούν τον Γιώργο Παπανδρέου έμειναν με τον στόμα ανοιχτό.

Τι συνέβη και για ποιο λόγο ο πρώην πρωθυπουργός γνώρισε την αποθέωση από την κυβερνητική πλειοψηφία;

Σπανίως ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κάνει παρεμβάσεις στη Βουλή. Χθες όμως πήγε στο Κοινοβούλιο για ένα και μοναδικό σκοπό. Θέλησε να κάνει παρέμβαση στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού που αφορά τη λειτουργία των μουσείων.

Ο πρώην πρωθυπουργός (οποίος είχε διατελέσει και υπουργός Πολιτισμού)  υπερασπίστηκε τη ρύθμιση που προβλέπει μακροχρόνιο δανεισμό, έως και 50 έτη, μουσειακών συλλογών τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι στις αποθήκες των ελληνικών μουσείων βρίσκονται χιλιάδες αντικείμενα μεγάλης πολιτιστικής αξίας.

Όταν τελείωσε την παρέμβασή του τον περίμενε μία έκπληξη. Οι βουλευτές της ΝΔ άρχισαν να τον χειροκροτούν, κάτι που τον αιφνιδίασε ευχάριστα. Να σημειωθεί ότι κατά της επίμαχης ρύθμισης έχει τοποθετηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/944059_o-giorgos-papandreoy-apotheothike-apo-toys-voyleytes-tis-nd-kai

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Επισκέπτης says:

  Καθόλου απίθανο να τον δούμε να μεταπηδά στην ΝΔ. Εδώ τον Ψαριανό πήρανε για σύμβουλο τού Πικραμμένου, τον ΓΑΠ θ’ αφήσουν απ’ έξω;

  ” υπερασπίστηκε τη ρύθμιση που προβλέπει μακροχρόνιο δανεισμό, έως και 50 έτη, μουσειακών συλλογών ”

  Γιατί να μην την υπερασπισθεί; Μήπως έχει σχέση αυτός, Αμρικανός ων, μ’ όλα αυτά τα ελληνικά μπιχλιμπίδια; Άλλωστε στα υπόγεια είναι και μουχλιάζουν.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  17/1/21 | (2 σχόλια)
  Του Παντελή Σαββίδη Επειδή η εξουσία απομονώνει από το λαό, το ερώτημα αν θέλει να αυτοκτονήσει ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι ανεδαφικό. Ο Έλληνας πρωθυπουργός και η ομάδα των Συμβούλων του με ορισμένες από τις επιλογές τους δίνουν την εντύπωση ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας