Ο Γερουσιαστής Τζον Μακέιν στην Αλβανία συναντήθηκε με την υπουργό Άμυνας

14/4/17 | 0 | 0 | 609 εμφανίσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

Τον γερουσιαστή Τζον Μακέιν υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο «Μητέρα Τερέζα» η υπουργός Άμυνας της Αλβανίας, Μίμη Κοδέλι και ο πρέσβης των ΗΠΑ στα Τίρανα, Ντόναλντ Λου.

Στη συνάντηση που είχαν,  η Κοδέλι αναφέρθηκε στην πρόοδο που έχει επιτευχθεί στον τομέα της άμυνας και τη δέσμευση της χώρας να συνεχίσει προς αυτήν την κατεύθυνση, με την πεποίθηση ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Ο γερουσιαστής Μακέιν συναντήθηκε με τους Αλβανούς στρατιωτικούς που έχουν εκπαιδευθεί  σε διάφορα προγράμματα της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, η υπουργός Άμυνας, υπενθύμισε την συνεισφορά των ενόπλων δυνάμεων της Αλβανίας προς στις  διεθνείς αποστολές, τόσο στην αποστολή του αλβανικού ναυτικού στο Αιγαίο, όσο και στο Αφγανιστάν και αναφέρθηκε, επίσης, στις κοινές ασκήσεις με τους συμμάχους.

Επίσης, η υπουργός  Κοδέλι τόνισε τη συμβολή της Αλβανίας ως μέρος της παγκόσμιας συμμαχίας κατά του ISIS και είπε ότι  συνεισφορά αυτή  είναι σωστή και δίκαιη.

(mbrojtja.gov.al)

www.echedoros-a.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    16/1/21 | (0 σχόλια)
    Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να απαλλαγούν από το σύνδρομο του πραξικοπηματία. Στις δεκαετίες ΄60 και '70 έκαναν πραξικοπήματα σε άλλες χώρες. Τώρα, κάνουν πραξικοπήματα στο εσωτερικό τους. Ο ίδιος ο πρόεδρός τους επιχείρησε πραξικόπημα με την εισβολή στο Καπιτώλιο. Πραξικόπημα, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας