Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ υποστηρίζει το σενάριο “ρωσικής εμπλοκής” στις εκλογές των ΗΠΑ!

12/1/17 | 0 | 0 | 390 εμφανίσεις
Pre-Ministerial press conference by NATO Secretary General Jens Stoltenberg

Το “παιχνίδι” με τη ρωσική εμπλοκή στις αμερικανικές εκλογές φαίνεται ότι “χοντραίνει”. Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη ανάληψη καθηκόντων από τον Τράμπ, στο “κόλπο” μπαίνει ο ίδιος ο ΓΓ του ΝΑΤΟ! Ο οποίος βέβαια δεν θα ΄ναι ιδιαίτερα ευτυχής μ΄ όσα έχει πει για τη Συμμαχία ο νέος αμερικανός πρόεδρος.

Σύμφωνα μ΄ όσα μεταδίδει το ΑΠΕ,ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ χαρακτήρισε σήμερα «απαράδεκτο» το γεγονός ότι μπορεί να επηρεαστεί το αποτέλεσμα των εκλογών σε μια χώρα από το εξωτερικό, τη στιγμή που η Ρωσία βρίσκεται στο στόχαστρο των αμερικανικών υπηρεσιών Πληροφοριών για την επέμβασή της στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

«Σίγουρα ανησυχούμε για την κυβερνοασφάλεια», δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ όταν ρωτήθηκε στη διάρκεια διάσκεψης στις Βρυξέλλες για τις κατηγορίες σχετικά με τις ρωσικές κυβερνοεπιθέσεις που είχαν ως στόχο να υπονομεύσουν τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Και πρόσθεσε: «Κάθε απόπειρα να υπάρξει παρέμβαση ή επιρροή στις εθνικές εκλογές από το εξωτερικό είναι απαράδεκτη και γι’ αυτό τον λόγο το ΝΑΤΟ προσπαθεί πραγματικά να ενισχύσει την κυβερνοάμυνά του».

Το ζήτημα αυτό είναι μια από τις μεγάλες «προτεραιότητες» του ΝΑΤΟ αυτή τη στιγμή, υπογράμμισε ο γενικός γραμματέας του.

militaire.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    28/9/20 | (0 σχόλια)
    ΑΡΙΑΔΝΗ ΧΑΤΖΗΓΙΩΡΓΗ Το καράβι προσπερνάει αδιάφορα τη γιγαντοαφίσα για την επέτειο της ναυμαχίας της Σαλαμίνας με τους τοξότες που στοχεύουν τον εχθρό. Από το υποκατάστημα της κόλασης ξαναγυρνάμε στη μητρική εταιρεία. Η επιγραφή στον Άγιο Νικόλαο καλεί στο λιμάνι ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας