Ο Βαρεμένος «αδειάζει» Καμμένο: Δεν κατανοώ τη φιλολογία για δημοψήφισμα για το όνομα των Σκοπίων

17/1/18 | 0 | 0 | 455 εμφανίσεις
ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ

 Με εντυπωσιακό τρόπο ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, «άδειασε» τον Πάνο Καμμένο όσον αφορά το αιτήματα του να γίνει δημοψήφισμα για το θέμα των Σκοπίων.

Υπενθυμίζεται ότι το αίτημα αυτό ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ το διατύπωσε με άρθρο του στην εφημερίδα «Δημοκρατία» την Κυριακή που μας πέρασε.

Ο κ. Βαρεμένος ανέφερε πως δεν κατανοεί την φιλολογία γι’ αυτό το θέμα και πως κινδυνεύουμε να ξεκινήσει ο χορός των τεράτων

«Δεν κατανοώ την φιλολογία περί δημοψηφίσματος. Ούτε την ακατάσχετη ονοματολογία δίκην πολιτικού τζόγου. Μήπως πρέπει να το βάλουμε και στο στοίχημα του ΟΠΑΠ ποια θα είναι είναι η ονομασία; Υπάρχει ορατός κίνδυνος να αρχίσει ο χορός των τεράτων να δώσουμε την ευκαιρία στον τυχοδιωκτισμό να μετρήσει τα όρια του» είπε με έμφαση.

Επίθεση σε Κυριάκο-Ντόρα

Ο Γ. Βαρεμένος εξαπέλυσε επίθεση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και στην Ντόρα Μπακογιάννη διερωτώμενος αν έχουν διδαχτεί τίποτα από το πως αντιμετώπισε το θέμα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

«Η κυρία Μπακογιάννη έχει ακούσει τίποτα για το φόνο; Στον Κυριάκο έχει πει τίποτα ο πατέρας του για το θέμα; Αν κάποιος νομίζει ότι στο παρασκήνιο θα συμφωνεί αλλά στο προσκήνιο θα προκαλεί φθορά στην κυβέρνηση πλανάται πλάνη οικτρά»

Υποδείξεις στις εταιρείες δημοσκοπήσεων

Όμως ο κ. Βαρεμένος τα έβαλε και με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων λέγοντας πως «το ερώτημα που θα πρέπει να κάνουν δεν είναι εάν οι πολίτες επιθυμούν ή όχι το όνομα «Μακεδονία» στην ονομασία αλλά εάν θα πρέπει να είναι μόνο Μακεδονία όπως τη λένε 140 χώρες ή μια σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό».

Alexandros Michailidis / SOOC

iefimerida.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/6/21 | (1 σχόλια)
    Η τραγική εμπειρία του Συριζα, και της εφαρμοσμένης Αριστεράς, μας έκανε να δούμε με ανακούφιση την έλευση Μητσοτάκη, παρότι ιδεολογικά αποκλίνουμε. Ο Συριζα παραμένει σημαντική δύναμη στο πολιτικό σκηνικό και η παρουσία του απειλεί να δυναμιτίσει και την πολιτειακή ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο