Ο Βαρεμένος «αδειάζει» Καμμένο: Δεν κατανοώ τη φιλολογία για δημοψήφισμα για το όνομα των Σκοπίων

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ

 Με εντυπωσιακό τρόπο ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, «άδειασε» τον Πάνο Καμμένο όσον αφορά το αιτήματα του να γίνει δημοψήφισμα για το θέμα των Σκοπίων.

Υπενθυμίζεται ότι το αίτημα αυτό ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ το διατύπωσε με άρθρο του στην εφημερίδα «Δημοκρατία» την Κυριακή που μας πέρασε.

Ο κ. Βαρεμένος ανέφερε πως δεν κατανοεί την φιλολογία γι’ αυτό το θέμα και πως κινδυνεύουμε να ξεκινήσει ο χορός των τεράτων

«Δεν κατανοώ την φιλολογία περί δημοψηφίσματος. Ούτε την ακατάσχετη ονοματολογία δίκην πολιτικού τζόγου. Μήπως πρέπει να το βάλουμε και στο στοίχημα του ΟΠΑΠ ποια θα είναι είναι η ονομασία; Υπάρχει ορατός κίνδυνος να αρχίσει ο χορός των τεράτων να δώσουμε την ευκαιρία στον τυχοδιωκτισμό να μετρήσει τα όρια του» είπε με έμφαση.

Επίθεση σε Κυριάκο-Ντόρα

Ο Γ. Βαρεμένος εξαπέλυσε επίθεση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και στην Ντόρα Μπακογιάννη διερωτώμενος αν έχουν διδαχτεί τίποτα από το πως αντιμετώπισε το θέμα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

«Η κυρία Μπακογιάννη έχει ακούσει τίποτα για το φόνο; Στον Κυριάκο έχει πει τίποτα ο πατέρας του για το θέμα; Αν κάποιος νομίζει ότι στο παρασκήνιο θα συμφωνεί αλλά στο προσκήνιο θα προκαλεί φθορά στην κυβέρνηση πλανάται πλάνη οικτρά»

Υποδείξεις στις εταιρείες δημοσκοπήσεων

Όμως ο κ. Βαρεμένος τα έβαλε και με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων λέγοντας πως «το ερώτημα που θα πρέπει να κάνουν δεν είναι εάν οι πολίτες επιθυμούν ή όχι το όνομα «Μακεδονία» στην ονομασία αλλά εάν θα πρέπει να είναι μόνο Μακεδονία όπως τη λένε 140 χώρες ή μια σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό».

Alexandros Michailidis / SOOC

iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα