«Ο Έλληνας είχε δίκιο» λέει Τούρκος πολιτικός και ακολουθεί δημοσιογραφικό λιντσαρισμά του

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Στην γωνία έχει βάλει ο τουρκικός τύπος – που ελέγχεται πλήρως από τον Ερντογάν – τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας Κεμάλ Κιλιντσάρογλου, διότι τόλμησε να πεί ότι ο έλεγχος σε τουρκικό πλοίο ανοιχτά της Λιβύης δεν ήταν πειρατεία και ότι ο Έλληνας διοικητής της αποστολής και το γερμανικό πλήρωμα του πλοίου που διενήργησε τον έλεγχο είχαν δίκιο.

“Στη Μεσόγειο έκαναν έλεγχο σε ένα πλοίο μας. Ο Έλληνας διοικητής, η Ιταλία και η Γερμανία ενημερώνουν την Τουρκία πως θα κάνουν έρευνα. Πέρασαν τέσσερις ώρες και δε δόθηκε απάντηση από την Τουρκία. Τέσσερις ώρες.Διότι κανένας δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον Ερντογάν. Τότε κάλεσαν την πρεσβεία μας στη Ρώμη. Πέρασε άλλη μια ώρα. Τότε λοιπόν ισχύει ο κανόνας της σιωπής του ΝΑΤΟ. Όταν δεν απαντάει κάποιος, τότε σημαίνει ότι συναινεί, αποδέχεται. Τότε έγινε η έρευνα στο πλοίο”, φέρεται να είπε ο κ. Κιλιντσάρογλου.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, αυτή η δήλωση σήμανε «συναγερμό» στον ελεγχόμενο τουρκικό τύπο, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την «φιλοκυβερνητική» Yeni Safak η οποία εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του γράφοντας στο πρωτοσέλιδό της σήμερα ότι “ο πειρατής ζει ανάμεσά μας” κατηγορώντας τον ότι μίλησε σαν πράκτορας της γερμανικής μυστικής υπηρεσίας.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/940679_o-ellinas-eihe-dikio-leei-toyrkos-politikos-kai-akoloythei

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα