Ουρές φοιτητών για ένα πιάτο φαγητό στο Αριστοτέλειο!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Από τις αρχές Οκτωβρίου παρατηρούνται ουρές για τη σίτιση των φοιτητών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Τα παιδιά περιμένουν και συνωστίζονται για ένα πιάτο φαγητό. Ο αναπληρωτής πρόεδρος της φοιτητικής λέσχης του ΑΠΘ και κοσμήτορας της Σχολής Γεωπονικής– Δασολογίας, Απόστολος Αποστολίδης έδωσε διευκρινήσεις για το θέμα.
https://youtu.be/OUmzkO3tBjI

Συγκεκριμένα δήλωσε σήμερα ότι οι ουρές έχουν δημιουργηθεί επειδή στο κτίριο εκτελούνται έργα και εξαιτίας αυτών λειτουργούν μόνον οι μισές (δηλαδή δύο από τις τέσσερις) γραμμές τροφοδοσίας και καθυστερεί η διανομή των γευμάτων. Ζήτησε συγνώμη από τους φοιτητές και τους γονείς τους για την ταλαιπωρία και είπε ότι τα έργα μάλλον θα ολοκληρωθούν μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

Η κατάσταση γίνεται χειρότερη γύρω στις 14.00 το μεσημέρι, όταν τελειώνουν πολλά μαθήματα, οπότε οι φοιτητές πάνε πιο μαζικά για φαγητό, όμως έτσι κι αλλιώς, το μεσημεριανό τρώγεται σε σχετικά συγκεκριμένες ώρες. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, ενώ αποφασίσθηκε από πέρσι να επισκευαστεί η μόνωση στο κτίριο, ο διαγωνισμός τράβηξε μέχρι την άνοιξη, η σύμβαση υπογράφηκε τον Αύγουστο και τα έργα ξεκίνησαν το Σεπτέμβριο, την ίδια στιγμή που ξεκινούν και τα μαθήματα και οι εξεταστικές.

για την συνέχεια https://slpress.gr/videos/oyres-foititon-gia-ena-piato-fagito-sto-aristoteleio-video/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα