Ο Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εθνικής Ασφάλειας, Άμυνας και Πληροφοριών, Λαϊκός Βουλευτής του κόμματος «Υπηρέτης του Λαού» Γιούρι Αριστόφ εθεάθη στο ξενοδοχείο 5 αστέρων Waldorf Astoria Maldives στις Μαλδίβες στα μέσα Ιουλίου, γράφει ουκρανικό δημοσίευμα.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ουκρανίας δήλωσαν την Τετάρτη ότι έκαναν έφοδο στο σπίτι

ενός βουλευτή που παραθέριζε σε πολυτελές ξενοδοχείο στις Μαλδίβες, παρά τους αυστηρούς περιορισμούς για κρατικούς αξιωματούχους να μην αναπαύονται στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια του πολέμου με τη Ρωσία…

Επιδρομή στο σπίτι του βουλευτή

Μάλιστα, οι υπηρεσίες ασφαλείας ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους ότι είχαν πραγματοποιήσει, μαζί με το Κυβερνητικό Γραφείο Ερευνών (DBR), «εφόδους στο σπίτι του βουλευτή που βρίσκεται σε διακοπές στις Μαλδίβες με το πρόσχημα του …επαγγελματικού ταξιδιού! ».

Από την πλευρά του, το Γραφείο Ερευνών ανακοίνωσε ότι ερευνά τη «νομιμότητα» του ταξιδιού του εκπροσώπου  Γιούρι Αριστόφ, 48 ετών, από το προεδρικό κόμμα, ο οποίος εθεάθη στα μέσα Ιουλίου σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων σε αυτό το αρχιπέλαγος του Ινδικού Ωκεανού.

«Να αποτελούν παράδειγμα…»

Ενώ τα μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν αυτό το θέμα, το οποίο εξόργισε τον Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος τονίζει την ανάγκη οι πολιτικοί παράγοντες να αποτελούν παράδειγμα.

Είναι προδοσία

Ο Ζελένσκι είπε στην καθημερινή του παρέμβαση, την Τρίτη, ότι η προτίμηση για «νησιά και παράκτια θέρετρα σε καιρό πολέμου αποτελεί προδοσία των αρχών του κράτους».

Απευθύνθηκε στους βουλευτές και τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα, «Πρέπει να εργαστείτε στην Ουκρανία και για τα συμφέροντα του ουκρανικού λαού», τόνισε.

Ουκρανός βουλευτής  εξόργισε τον Ζελένσκι: Εθεάθη σε πολυτελές ξενοδοχείο στις Μαλδίβες!