“Ουγγρική συνταγή για την αντιμετώπιση των ΜΚΟ του Τζορτζ Σόρος”

2/3/17 | 0 | 0 | 371 εμφανίσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στα μέτρα που λαμβάνονται από την ουγγρική κυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις – ΜΚΟ, που δρουν κατά του συμφέροντος του κράτους και χρηματοδοτούνται από τα προπαγανδιστικά ιδρύματα του πολυεκατομμυριούχου Τζόρτζ Σόρος.
Ένα από τα κύρια μέτρα είναι η καθιέρωση δηλώσεων στις ΜΚΟ που έχουν έσοδα πάνω από 16.500 ευρώ να αναφέρουν τις πηγές τους, παρουσιάζοντας με τον τρόπο αυτόν τα συμφέροντα που εξυπηρετούν.

Εφόσον έχουν χρηματοδότηση από το εξωτερικό πάνω από το 70% των εσόδων τους, η λειτουργία τους θα τίθεται υπό έλεγχο ή θα παύεται.
«Το μέτρο αποτελεί ένα στοιχείο νομοθετικής δέσμης μεταρρυθμίσεων, με στόχο να βγουν στο φως οι δραστηριότητες των οργανισμών που χρηματοδοτούνται από τον κερδοσκόπο Τζορτζ Σόρος (George Soros)», γράφει το βουλγαρικό ‘monitor.bg’.
«Οι δράσεις των οργανώσεων του Σόρος στη χώρα εστιάστηκαν σε μια προσπάθεια ανατροπής της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης του πρωθυπουργού Βίκτορ Ουρμπάν, αφού ο ίδιος αρνήθηκε να υπηρετήσει τα συμφέροντα του δισεκατομμυριούχου κερδοσκόπου.
Νωρίτερα φέτος, ο αναπληρωτής πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος στη χώρα (Fidesz), Σίλαρντ Νέμετ, σχολίασε σκληρά τις δραστηριότητες των οργάνων του Σόρος και απείλησε ότι η Ομάδα Σόρος με τις ΜΚΟ του, θα εξαλειφθεί από την Ουγγαρία, αφού εξυπηρετεί τους παγκόσμιους καπιταλιστές, οι οποίοι λειτουργούν σε βάρος των συμφερόντων του κράτους», σημειώνεται χαρακτηριστικά.
www.echedoros-a.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    18/9/20 | (0 σχόλια)
    Αθανάσιος Έλλις 17.09.2020 • 21:40 μμ  Αντιμέτωπη με την απειλητική συμπεριφορά της Τουρκίας στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, η Ελλάδα οικοδομεί διμερείς και πολυμερείς συνεργασίες οι οποίες δεν περιορίζονται στη διπλωματία, αλλά εκ των πραγμάτων αφορούν και στους εξοπλισμούς. Στο ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας