Οργή και σάλος: Ο ηγέτης του CDU ξεκαρδίστηκε στα γέλια την ώρα που ο Γερμανός Πρόεδρος μιλούσε για τους εκατοντάδες νεκρούς από τις πλημμύρες! (Βίντεο) NewsRoom18 Ιουλίου 2021

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Οργισμένες αντιδράσεις στη Γερμανία προκάλεσε η συμπεριφορά του Άρμιν Λάσετ, ηγέτη του CDU και Πρωθυπουργού της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, η οποία πλήγεται ιδιαίτερα από τη θεομηνία.

Την ώρα που ο Φρανκ Βάλτερ Στάινμαϊερ στο Έρφαστ εξέφραζε τη θλίψη του για τους πάνω από 140 νεκρούς (1.000 τραυματίες, τουλάχιστον 3.000 αγνοούμενοι) των φονικών πλημμυρών, το… παρεάκι του Λάσετ προφανώς ήθελε να πει αστεία και ξέσπασαν σε γέλια.

«Θρηνούμε με όσους έχουν χάσει την οικογένεια, τους γνωστούς, τους συγγενείς τους», έλεγε ο Γερμανός Πρόεδρος και πίσω του ο Λάσετ ξεκαρδιζόταν στα γέλια και όχι στιγμιαία, αλλά συνεχόμενα και με συζήτηση με τους συνεργάτες του.

Το περιστατικό προκάλεσε χιλιάδες σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ επικριτικός ήταν ο σχολιασμός από το σύνολο των γερμανικών ΜΜΕ. «Δεν μπορεί και να συμπονάς και να γελάς. Δεν γίνεται», ήταν το σχόλιο της BILD, χαρακτηριστικά.

«Ο τρόπος με τον οποίο ο Άρμιν Λάσετ ξεκαρδίζεται στο παρασκήνιο ενώ ο Ομοσπονδιακός Πρόεδρος μιλάει για τα θύματα είναι άσεμνος και εξωφρενικός. Λένε ότι σε περιόδους κρίσης, εμφανίζεται ο χαρακτήρας. Όποιος γελάει σε τόσο δύσκολες καταστάσεις χωρίς να συναισθάνεται, αποκλείει ο ίδιος τον εαυτό του», δήλωσε ο ΓΓ του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) Λαρς Κλινγκμπάιλ, ενώ ο επικεφαλής του SPD στη Βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία Τόμας Κουρσνάτι δήλωσε άναυδος. «Απλώς δεν μπορώ να το πιστέψω», έγραψε στο Twitter.

«Λυπάμαι για την εντύπωση που δημιουργήθηκε μέσω μιας συνομιλίας. Ήταν ακατάλληλο και λυπάμαι», αρκέστηκε να πει μέσω twitter o Λάσετ.

https://europost.gr/orgi-salos-o-igetis-cdu-xekardistike-sta-gelia-tin-ora/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα