Ομάδα μελών του Κογκρέσου προτρέπουν τον Ρεξ Τίλερσον να επισκεφθεί τα Σκόπια

25/7/17 | 0 | 0 | 705 εμφανίσεις 

 

 

 

 

 

 

Ο Επικεφαλής  του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Ρεξ Τίλερσον, να επισκεφθεί τα Σκόπια για την ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Αυτό το αίτημα έστειλαν προς τον επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας 32 Αμερικανοί γερουσιαστές της Ομάδας Φίλων της πΓΔΜ.

«Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής πολιτικής της διοίκησης προς την Ευρώπη, ελπίζουμε να συνειδητοποιήσετε ότι η βελτίωση των σχέσεων με την πΓΔΜ , ως μια κίνηση που βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών, γνωρίζοντας ότι και οι δύο χώρες προσβλέπουν σε έναν πιο ασφαλή και πιο ελεύθερο κόσμο.

Επιπλέον, είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε στις προσπάθειές σας για να προωθήσουμε ενεργά τις διμερείς σχέσεις», αναφέρουν στην επιστολή, τη οποία υπέγραψαν 14 Ρεπουμπλικάνοι και 18 Δημοκρατικοί από 16 διαφορετικές ομοσπονδιακές κυβερνήσεις, μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της υποεπιτροπής για την Ευρώπη.

Η επίσκεψη του Τίλερσον θα είναι η πρώτη ανώτερου πολιτικού των ΗΠΑ στα Σκόπια, από την εποχή του Κόλιν Πάουελ, πριν από 14 χρόνια.

(sitel.com.mk)

http://www.echedoros-a.gr

 

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/7/21 | (0 σχόλια)
    Οι Αττίλες, με τον προχθεσινό, είναι τέσσερις. 1ος 20 Ιουλίου 1974 2ος 14 Αυγούστου 1974 3ος 14 Νοεμβρίου 1983 (Ανακήρυξη ψευδοκράτους) 4ος 20 Ιουλίου 2021 Η Τουρκία προχωρά και εμείς μετράμε. Συνήθης τακτική από τότε που, ουσιαστικά, παραδοθήκαμε. Το καθεστώς της Αμμοχώστου είναι διαφορετικό ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο