«Οι φυτείες κάνναβης στην Αλβανία πενταπλασιάστηκαν το 2016»- Αλβανική αντιπολίτευση

7/1/17 | 0 | 0 | 479 εμφανίσεις

albanian

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Αλβανία, κατηγορεί τον πρωθυπουργό για εμπλοκκή του σε εγκληματικές δραστηριότητες (Albanian News Daily)

 

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Λουλζίμ Μπάσα δήλωσε την Παρασκευή ότι οι φυτείες κάνναβης στη χώρα κατά τη διάρκεια του 2016 ήταν πέντε φορές περισσότερες σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

«Η αλήθεια για την καλλιέργεια κάνναβης στην Αλβανία είναι μόνο μία. Πενταπλασιάστηκε η έκταση της καλλιέργειας κατά τη διάρκεια του 2016. Τα αφεντικά του εγκλήματος όχι μόνο δεν συλλαμβάνονται, αλλά η σύλληψή τους παρεμποδίζεται από την εκτελεστική εξουσία.

Ο υπουργός Εσωτερικών Σαϊμίρ Ταχίρι και ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα  δεν κάνουν τίποτε για το ζήτημα αυτό. Η αλήθεια για τη διαφθορά είναι μόνο μία: οι παραχωρήσεις γίνονται  και χρησιμοποιούνται για πιστώσεις κεφαλαίων», είπε ο Μπάσα.

Ο αρχηγός της αλβανικής αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα ότι εμπλέκεται σε εγκληματικές δραστηριότητες.

http://www.echedoros-a.gr

 

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    16/1/21 | (0 σχόλια)
    Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να απαλλαγούν από το σύνδρομο του πραξικοπηματία. Στις δεκαετίες ΄60 και '70 έκαναν πραξικοπήματα σε άλλες χώρες. Τώρα, κάνουν πραξικοπήματα στο εσωτερικό τους. Ο ίδιος ο πρόεδρός τους επιχείρησε πραξικόπημα με την εισβολή στο Καπιτώλιο. Πραξικόπημα, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας