Οι τρομοκράτες σύμμαχοι της Τουρκίας, κατέρριψαν ρωσικό επιθετικό ελικόπτερο στην Ιντλίμπ – Αγρίεψε η Ρωσία

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
11 Φεβρουαρίου 2020

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και φωτογραφικό υλικό που αναρτούν συνεχώς στο διαδίκτυο οι τρομοκράτες τζιχαντιστές της οργάνωσης HTS, πριν από λίγο κατέρριψαν ένα ρωσικό επιθετικό ελικόπτερο τύπου Mil Mi-17, το οποίο επιχειρούσε στην κωμόπολη Neirab, δυτικά της απελευθερωθείσας κωμόπολης Σαρακίμπ και ΝΑ της πόλης του Ιντλίμπ.

Αμέσως μετά ακολούθησε ανακοίνωση της Ρωσία, με την οποία καλεί όλα τα μέρη να πάψουν τα πυρά και τις επιθέσεις εναντίον των ρωσικών τμημάτων και των κυβερνητικών δυνάμεων στην επαρχία Ιντλίμπ.

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η συγκέντρωση και αποστολή τουρκικών στρατευμάτων στην επαρχία Ιντλίμπ. Σήμερα μπήκαν στο έδαφος της Συρίας άλλα 60 άρματα και οχήματα του τουρκικού στρατού.

Υπολογίζεται ότι ο τουρκικός στρατός διατηρεί πάνω από 10.000 άνδρες στην επαρχία Ιντλίμπ, κυρίως καταδρομείς, και σοβαρό αριθμό πυροβόλων, αρμάτων μάχης και τεθωρακισμένων οχημάτων.

Τέλος, σήμερα ο στρατος της Συρίας ολοκλήρωσε τον έλεγχο του οδικού άξονα Μ5, ενώ αεροσκάφη της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας πραγματοποίησαν βομβαρδισμούς σε αρκετές περιοχές της επαρχίας Ιντλίμπ και Χαλεπίου.

infognomon.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα