Οι τρομοκράτες σύμμαχοι της Τουρκίας, κατέρριψαν ρωσικό επιθετικό ελικόπτερο στην Ιντλίμπ – Αγρίεψε η Ρωσία

11/2/20 | 0 | 0 | 264 εμφανίσεις
11 Φεβρουαρίου 2020

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και φωτογραφικό υλικό που αναρτούν συνεχώς στο διαδίκτυο οι τρομοκράτες τζιχαντιστές της οργάνωσης HTS, πριν από λίγο κατέρριψαν ένα ρωσικό επιθετικό ελικόπτερο τύπου Mil Mi-17, το οποίο επιχειρούσε στην κωμόπολη Neirab, δυτικά της απελευθερωθείσας κωμόπολης Σαρακίμπ και ΝΑ της πόλης του Ιντλίμπ.

Αμέσως μετά ακολούθησε ανακοίνωση της Ρωσία, με την οποία καλεί όλα τα μέρη να πάψουν τα πυρά και τις επιθέσεις εναντίον των ρωσικών τμημάτων και των κυβερνητικών δυνάμεων στην επαρχία Ιντλίμπ.

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η συγκέντρωση και αποστολή τουρκικών στρατευμάτων στην επαρχία Ιντλίμπ. Σήμερα μπήκαν στο έδαφος της Συρίας άλλα 60 άρματα και οχήματα του τουρκικού στρατού.

Υπολογίζεται ότι ο τουρκικός στρατός διατηρεί πάνω από 10.000 άνδρες στην επαρχία Ιντλίμπ, κυρίως καταδρομείς, και σοβαρό αριθμό πυροβόλων, αρμάτων μάχης και τεθωρακισμένων οχημάτων.

Τέλος, σήμερα ο στρατος της Συρίας ολοκλήρωσε τον έλεγχο του οδικού άξονα Μ5, ενώ αεροσκάφη της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας πραγματοποίησαν βομβαρδισμούς σε αρκετές περιοχές της επαρχίας Ιντλίμπ και Χαλεπίου.

infognomon.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    22/6/21 | (0 σχόλια)
    του Παντελή Οικονόμου Ο νόμος για τα εργασιακά που ψηφίστηκε στην Βουλή, πέρα και πάνω από επί μέρους διατάξεις, έχει ένα και μόνον ένα κύριο θέμα: την διαιώνιση του 8ωρου. Και αιτιολογική βάση δυο γνωστά επιχειρήματα. Πρώτο η, erga ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο